Вила/еко-мотел " Крива река" Смолян


Вила "Крива река" /познат като  мотел Крива река/ се отдава за цялостно наемане на денонощие за различен брой дни. Намира на  5 км от Смолян, в района на Смолянските езера, по главния път гр. Смолян-с.Стойките, през прохода Превала. Намира се непосредствено под т.нар. "Чекичева вода". 

Разполага с 2 четворни стаи и 4 двойни със собствен санитарен възел,баня, тераса и телевизия. Капацитет - 19 места (16 основни и 3 допълнителни).  

Вилата/мотелът/ има две части-основна, в която се намират 4 стаи- 1 четворна и три двойни / общо 13 места-10 основни и 3 допълнителни/, всяка от които има собствен санитарен възел с баня, тераса и телевизия,  както и допълнителна пристроена част, в която се разполагат още две стаи-една четворна и една двойна с общ санитарен възел и баня.  

На разположение на гостите са  оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна,   уютна механа в битов стил с камина.  Разполага и със  самостоятелно барбекю  с камина и пещ, което може да бъде ползвано в случай на нужда, след предварителна уговорка. 

Цени в делнични и почивни дни:

- цялата вила / 16 основни места плюс 3 допълнителни/-350 лева на вечер

- само основната й част / 10 основни места плюс 2 допълнителни/ - 250 лева  на вечер


Цени в празнични дни/официални,Коледни, Новогодишни, Великденски и други  празници/

- цялата вила -450 лева на вечер

- само основната й част- 350 лева на вечер


За повече информация и резервации: 0878 758 250; 0988 375 068