Диков 90


За нуждите на предпечата разполагаме с компютърни системи от двата най-разпространени вида - MAC и PC, плосък скенер с разделителна способност 2400 dpi и лазерени и мастиленоструйни принтери за контролен отпечатък.
Експонациите се правят на експонатор Du Pont XEL 140 (ECRM VR35) със ширина на експонацията 35 см, а разделителната способност е 2540 dpi при Postscript Level.Изработване на фотополимерни клишета за флексопечат,
тампон, топъл и релефен печат.Гъвкави фотополимерни форми за флексопечат с дебелина 1,14; 1,70; 2,28; 2,54; 2,72; 2,84 мм предназначени за печат върху:HDPE, LDPE, PP и метализирано фолио;алуминиево фолио за млекопреработвателната и фармацевтичната промишленост;полиамидни ръкави за колбаси;многослойни вакуум фолии;опаковъчна лепенка;текстилна лента;термосвиваеми капсули за вина;хартиени торби за брашно и строит. материали;амбалажна хартия;тишу за салфетки; Подходящи за печат са мастила на водна, алкохолна и гликолова основа. Плаките се характеризират с много висока устойчивост към озон и дневна светлина, както и с много добър пренос на мастило към запечатваната повърхност. Полиестерната подложка на тези плаки позволява много добър контакт с лепенката,а следователно и лесен монтаж дори при цилиндри с малък диаметър.Твърдостта на плаките е от 47 до 78`А в зави-симост от типа и серията. Високата светло-чувствителност позволява кратък технологичен процеси високи показатели при възпроизвеждане на микрощрихови изображения, а именно:растерови точки от 2-95% при 60 l/cm;фини линии 0,175ммизолирана единична точка с диаметър 0,250мм.Фирмата предлага още:Изработване на фотополимерни клишета за зонално нанасяне на лак.Офсетов печатПечат на ведомствена документация.Изработване на фирмени печати.Продажба на използвано оборудване.