Букинг Араунд ЕООД


BookingAround.com е сайт за онлайн резервации. Той предлага на туристите избор на различни локации и средства за настаняване, с възможност за търсене по предпочитани критерии, сортиране и филтриране на резултатите.На хотелиерите BookingAround.com предоставя място за безплатна регистрация и реклама на обектите им за настаняване с възможност за получаване на резервации за нощувки. 

Защо BookingAround е за предпочитане пред други подобни сайтове:

1. Няма досадни или подвеждащи реклами на сайта. Всъщност, няма никакви реклами!

2. Няма натрапчиви съобщения и предупреждения, които да ви припират да резервирате сега и веднага, защото някой друг ви диша във врата в същия този момент и може да изкопчи намереното от вас изгодното предложение от ръцете ви!

3. Не е нужно да знаете точния период на вашия престой, за да разберете цените на хотела. Не е нужно да променяте непрекъснато периода и да „скачате“ от страница на страница или да я „презареждате“ непрекъснато, за да разберете какви други цени са налични. Всички цени на хотела са видими на едно място така, че да може лесно да ги сравните с цените на други хотели, но най-вече - да може лесно да изберете вашия период за почивка според бюджета, с който разполагате!

4. Сайтът ни е напълно безплатен за гостите на хотелите. BookingAround не получава пари от вас за съставяне на резервация или за каквото и да е друго. BookingAround не изисква от вас банкова карта и не блокира банковата ви сметка (всъщност, тя въобще не ни интересува).  

5. Вие правите резервация единствено през нашия сайт. BookingAround не ви препраща към други сайтове за нейното съставяне.

6. Не е нужно да се регистрирате в сайта, за да направите резервация.

7. Личните ви данни, доколкото те са необходими са съставянето на резервация са защитени както технологично - с помощта на криптирана връзка за пренос на данните, така и правно – от законодателството на Европейския Съюз.

8. Ако сте хотелиер, Вие рекламирате напълно безплатно своите обекти за настаняване на нашия сайт! Без годишни, месечни, скрити или други такси за реклама!