Агромах ЕООД


Агромах ЕООД откри нова асфалтова база в с. Долна Диканя.

Фирма Агромах ЕООД е специализирана в инфраструктурното строителство. Основните дейности са производство и полагане на асфалтови и бетонови смеси, изграждане на водопровод и канализации, добив и обработка на инертни материали, производство на вибропресовани бетонови елементи (тухли, тротоарни плочи, паваж, бордюри) и изкопно-земни услуги.

Разполагаме с асфалтов смесител на швейцарската фирма AMMANN, модел Uniglobe 200 с производителност 200 тона асфалт на час. Както и с верижни и колесни асфалтополагачи, вибрационни еднобандажни и двубандажни валяци, пневматични и самоходни шиповидни валяци, фрези и фугорези за асфалт, къртачи и автогрейдери. През 2009 г. е построен заводът ни за производство на вибропресовани бетонови елементи на австрийската фирма АМЕ, модел AMEthyst 1500 Premium Class.

Притежаваме завод за преработка на инертен материал POWERSCREEN с капацитет 500 тона/час, произвеждащ едновременно 19 (деветнадесет) вида фракции от скален и речен материал. Заедно с това дружеството разполага и с различни мобилни пресевни и трошачни инсталации.