S7 Medic Recuirement


S7 Medic Recuirement - град Благоевград | Подбор на персонала - HR

„S7 Recruitment” е водеща компания за подбор и пласиране на медицински персонал от България, с желание за развитие и в други страни. Ние сме специализирани в индивидуално обслужване и ефективно подбиране на персонал.

 
Ние се фокусираме върху идентифицирането на личните и професионални цели на всеки кандидат, и се стремим да намерим подходящото работно място от един широк кръг от предложения за работа на разположение.

Кандидатите и нашите клиенти ни оценяват заради бързите и надеждни услуги, които предлагаме. За нас ще бъде голямо удоволствие да докажем и на Вас, че сме ангажирани с нашето мото.

История:

„ S7 Recruitment” е просперираща компания, която помага на медицинските институции в хода на подбор на професионален медицински персонал, който да задоволи всеки тип нужда. Винаги сме фокусирани върху резултатите и се гордеем с нашите отлични услуги. В същото време демонстрирахме едно високо ниво на професионализъм, който е помогнал на много лекари да си намерят желаното работно място и да развият кариера на международно ниво.