Genov St. Julian


Genov St. Julian - град София | Туристически услуги и обслужване

Планирате да летувате в Керамоти, но не знаете къде да отседнете? Keramoti Booking ще ви помогне да направите своя избор бързо и лесно! Посетете www.keramoti-booking.com и намерете най-подходящото място за отдих в Керамоти за Вас. С Keramoti Booking можете да планирате почивката си в приказното градче с най-красивия плаж на Балканите. Разгледайте информацията в уеб сайта за над 25 хотели и апартаменти в Керамоти.

Keramoti Booking не е типичната агенция или рекламен сайт, който може да ви убеди в предимства на мизерен хотел. Екипът посещава обектите в Керамоти на място и ги оценява по шестобалната система като проучва условията в хотела или апартамента, както и качеството на обслужване. Така получавате полезна информация “от първа ръка”, на която можете да се доверите.

 

От екипа на Keramoti Booking, който се състои и от гърци, и от българи, можете да се информирате за всичко, случващо се в Керамоти – кога са ремонтирани за последно хотелите, как са мебелирани, какво обслужване се предлага на клиентите.

 

За въпроси и повече информация, можете да се свържете с Keramoti Booking на тел.: 0877 07 08 86.