Dani Market


DANI MARKET.COM е различният онлайн магазин

 

Мисията

на DANI MARKET.COM е да Ви предложи  един удобен и модерен начин да изберете  и закупите всичко необходимо за Вашето ежедневие. Всичко това по един модерен и удобен начин, седейки в своя дом или офис, пестейки време и средства, които бихте посветили на своето семейство или хоби.Целите

на DANI MARKET.COM са да се превърне в най-големият, най-зареденият и най-популярен интернет магазин за  стоки-дрехи,обувки,сувенири и подаръци. Място, където с удоволствие да прекарвате минутите почивка в офиса или вечерите пред  домашния компютър. Място където да можете да разгледате и изберете най-доброто от световните марки, да научите за най-новите технологии, нововъведения и иновации и разбира се да закупите желаните от вас стоки с несравнимо удобство и на конкурентна цена. 


Защо с DANI MARKET.COM ?


  Тук можете прилежно и удобно да разглеждате продуктите по продуктови категории и под категории, по марки. Всеки един продукт в магазина се намира на мястото на което очаквате да го намерите, а разнообразието от марки и продукти ще допринесе за вашето удовлетворение като потребител.
  Обичате ли промоциите? Всяка седмица при нас ще намерите специално подбрани популярни артикули на промоционални цени! Просто разгледайте секцията с промоционалните ни продукти и направете своят избор сега! 
  Тук ще можете на спокойствие да разгледате снимки, да сравните и проучите в детайли всички продукти които ви интересуват, без да бъдете притеснявани от продавачи (компетентни или не), или да мислите дали неправилно паркираната ви кола не е вдигната от паяк... 
  Само нашият магазин е отворен 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието и е достъпен от цялата страна.


Причините да изберете DANI MARKET.COM разбира се не свършват до тук. 

Ще оставим на вас да откриете за себе си най-полезните страни на DANI MARKET.COM, а след това ще се радваме да ги споделите с нас на нашите контакти.


Какво предстои?

  Освен добавянето на все повече марки, категории и продукти, очаквайте големи изненади от нас -  игри с посетителите, публикации за продукти от магазина, интересни  факти... списъкът на нашите идеи практически няма край! Просто ни посещавайте редовно за да сте в течение на най-новите развития в DANI MARKET.COM


Кои сме ние?

Основателите на този сайт сме почитатели на активния начин на живот  и също като вас желаем да прекарваме пълноценно малкото си свободно време. Следвайки тази основна идея, DANI MARKET.COM бе замислен и създаден за вас, активните хора на България.