OMEGA Real Estates


ОМЕГА е агенция с основен предмет на дейност покупко–продажба, отдаване под наем и управление на недвижимите имоти на територията на българското южно черноморие. Ние сме една от водещите и най-опитни риелторски фирми, притежаваща развита информационна база.
В продължение на повече от 13 години (основана е през 1996 год) агенцията ни присъства на пазара, използвайки висок стандарт на съвременно и качествено обслужване. През 1998 ставаме член на НСНИ – Национално Сдружение на недвижимите имоти.
Понастоящем имаме седем офиса. Два от тях се намират в град Бургас и са специализирани в покупко-продажбата съответно на жилищни имоти и на парцели. Останалите офиси са разположени в пет от най-популярните и предпочитани черноморските курорти – Свети Влас, Несебър, Созопол, Приморско, Царево.
За тези години сме се научили, не само интуитивно да предсказваме поведението на пазара, но и съзнателно да го формираме.
Целта ни е да способстваме за позитивни промени в живота на хората. Ние уважаваме избора на нашите клиенти, а също създаваме възможност за реализация на желанията им. Предлагаме пълен обем консултации, управление, правен и маркетингов анализ на търсенето и предлагането на пазара на недвижими имоти.
Благодарение на здравите връзки със строителни компании и постоянно провеждания мониторинг – ние предлагаме най–луксозните жилища, къщи, вили, апартаменти, и мезонети по южното черноморие.
Дългогодишният опит и сътрудничеството с водещи банки, ни прави партньор, който компетентно и професионално консултира и съдейства при кредитиране.
Ние ценим времето на нашите клиенти и никога не допускаме излишната му загуба.
Именно съвкупността от тези фактори ни дава право да наричаме предлаганите услуги ПЪРВОКЛАСНИ.