Hrisi 99 Ead


Фирма „ХРИСИ 99” ЕАД е създадена през 2001 год. с дейност производство, внос, износ и дистрибуция на храни и сурови материали за хранителната индустрия. От няколко години ние работим с едни от най – големите производители на хранителни продукти в Европа и имаме изключителни права за дистрибуция при повечето от тях.

Доставяме промишлени продукти на водещи фирми: сухо мляко, какао, маргарин и масло на блокове, на най-големите производствени предприятия на територията на цяла България :

обезмаслен течен концентрат, пълномаслен течен концентрат, пълномасленно прясно мяко, течна сметана, обезмаслено сухо мляко, сурватка на Прах мазнини предназначени специално за: за млечна и сладкарска промишленост / Мазнините са с европейски произход. Нашите продукти притежават всичките необходимите документи (сертификати за качество, фактура, сертификат за произход) Перфектни условия за бърза реализация на най-капризни поръчки, Високо качество на продаваните продукти, Широк асортимент от продукти: Добро досегашно сътрудничество. Наши клиенти са най – големите производители в България. Cпециализирани коли и шофьори който реализират доставки винаги на време, Гаранця на задържание на долгосрочни финансови условия. Имаме възможноста да Ви изнасяме готовата продукция до нашите клиенти в ЕС.

Във връзка със интензивен развой и бързо зарастване на стокообмена на фирма „ХРИСИ 99” ЕАД със нейни европейски партньори и плановете за развитие на износа и вноса, както и планиране експанзия на фирма на територията на европейски пазар, търсим заинтересовани партньори.

Моля не се колебайте да се свържете с мен: 0896 606 692 Рената Кочуба-Ганчев