Хебър АД


"Хебър" АД е създадено през 1968г. Фирмата произвежда, доставя и монтира хладилна техника, предназначена за комплексно изграждане на обекти за търговията и общественото хранене, а именно:Сглобяеми хладилни камериХладилни тунелиХладилни врати (плъзгащи и въртящи)Хладилни инсталацииВъздухоохладителиХладилните камери са предназначени за съхранение на бързо развалящи се хранителни продукти в охладено или замразено състояние, както и за други цели, при които се изисква ниска температура. Те са с обем от 3 до 350 куб.м. В зависимост от температурата на въздуха се изработват за средни температури от +10 до -5 градуса и за ниски температури от -15 до -25 градуса."Хебър" АД произвежда и хладилни камери за медицински цели, предназначени за болници, медицински институти, погребални бюра, поделения на "Съдебна медицина" и др. Произвеждат се два вида камери - за средни от +10 до -5 градуса и ниски температури от -15 до -25 градуса.Произвеждаме хладилни тунели и камери за шоково замразяване, изградени от пенополиуретанови панели. Хладилните тунели се използват за охлаждане и замразяване по съвременни технологии на риба и рибни продукти, месо, дивеч, зеленчуци и др. Камерите за шоково замразяване са предназначени за шоково замразяване на месо, риба, плодове и др.
Изграждаме стационарни хладилни помещения в различни големини и обеми. Използват се за краткотрайно съхраняване и превозване на мляко, месо, зеленчуци и плодове в труднодостъпни планински райони на страната.Фирмата ни произвежда климатични сушилни за трайни колбаси и деликатеси, които с помощта на специално конструиран микропроцесор и система от датчици постоянно поддържат технологично нужната температура и влажност на въздуха. Изградени са от панели, тип "сандвич", производство на завода ни, с термоизолация пенополиуретан.Изграждаме павилиони и офис - помещения, изработени от панелни елементи от пенополиуретан с дебелина 60 мм, осигуряващ шумо и топлоизолация, които по желание на потребителя може и да се климатизират. Същите са лесно преносими, бързо се монтират и демонтират, с реална възможност и за монтаж върху преносими товарни платформи.Облицоваме помещения в млеко и месопреработвателните предприятия, осигуряващи нормативно изискваните климатизация и ергономични условия на работа."Хебър" АД може да участва и при изграждането на пазари на едро, на хладилни складове и хранилища за месни и млечни продукти, риба и рибни продукти, зеленчуци, плодове и др. Изработват се с размери и обеми по поръчка на клиента. Съхранението е по съвременни технологии, отговарящи на санитарно - хигиенните изисквания.Фирмата ни извършва монтаж и сервиз на хладилна техника в гаранционен и извънгаранционен срок.
Произвеждаме въздухоотоплителни апарати и калорифери.Въздухоотоплителните апарати за топлоносител вода АВВЛ и топлоносител пара АВПЛ са предназначени за комплектоване на отоплителни инсталации на битови и производствени сгради.Предлагаме калорифери ламелни тип КЛВ, изработени от стоманени тръби и стоманени ламели и тип КЛЦМ, изработени от цветни метали (медни тръби/алуминиеви ламели). Калориферите са предназначени за нагряване или охлаждане на въздуха във вентилационни и климатични инсталации и др.Едно от най-новите производства на "Хебър" АД са инкубаторно - люпилни шкафове, модел ЕТА. Стандартните са с капацитет до 18432 я/м(яйцеместа) за инкубиране, а при нужда и по-големи. Предназначени са за задоволяване нуждите както на отделния стопанин, така и за изграждане на промишлени люпилни. Ние изпълняваме всички желания на клиентите при изграждане на магазини, ресторанти, мандри, месокомбинати, плодохранилища и др.В завода произвеждаме сглобяеми къщи 38 кв.м., 52кв.м., 97кв.м. Изработват се от панели с облицовки: от външната страна - гипсофазер, а от вътрешната - гипсокартон с дебелина 60 мм, а за мокрите помещения облицовките са гипсофазер - гипсофазер. Между облицовките е впръскан твърд, екологично чист и високоефективен пенополиуретан, осигуряващ топлина и студоизолация.