Фреш ХАус Къмпани ООД


Фреш ХАус Къмпани ООД - city of Sofia | Sanitary Services and Materials

ФРЕШ ХАУС КЪМПАНИ ООД е фирма за професионално почистване на домове, офиси и административни сгради. Въпреки голямата конкуренция на пазара от фирми с подобен вид услуги, за да се наложи, ръководството на фирмата реши да заложи на качеството и професионализма, с цел да се утвърди сред конкуренцията. Това е приоритет при изпълнението на поетите ангажименти към всеки един клиент, без значение от мащаба на предлаганите услуги и задължения на всеки служител във ФРЕШ ХАУС КЪМПАНИ ООД, за да предлагаме качествени услуги. Основната идея, заложена в концепцията на фирмата е да се поддържа необходимата чистота, ред и комфорт на работните места и домове по обектите. Това намалява необходимостта от често боядисване и освежаване, което значително понижава и разходите на клиентите. Най-важното предимство на фирма ФРЕШ ХАУС КЪМПАНИ ООД е изключителната гъвкавост, експедитивност и конфиденциалност в обслужването на своите клиенти.

Дружеството е сертифицирано с утвърдена Система за управление на качеството, съгласно международен стандарт ISO 9001:2000, член е на Асоциацията на фирмите за професионално почистване и техника в България и притежава удостоверения и сертификати за качество и безопасност на използваните продукти. Фирмата разшири дейността си чрез предлагане на новата атрактивна услуга поддръжка и управление на сгради /професионален домоуправител/.

На качеството на предлаганите от Фреш Хаус Къмпани ООД услуги са се доверявали различни фирми и институции, сред които се отличават Върховен Касационен Съд, Министерство на държавната администрация и административната реформа, Министерство на икономиката и енергетиката, СИБАНК АД, Капитолия Импорт Експорт и др.