Счетоводен офис ВиМ"ЕООД


Представям на Вашето внимание   „Счетоводен офис ВиМ” ЕООД. Ние сме екип от професионалисти, успешно работещи на територията на гр. Дупница, гр. Кюстендил и гр. Благоевград. Ползвайки нас - намалявате бюрокрацията. Ние пестим вашето време, защото не ви занимаваме с излишни документи, които не са задължителни.

Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, точни и качествени счетоводни услуги на конкурентни цени, заповядайте в нашата счетоводен офис. При нас ще получите топ счетоводно обслужване, както и всякаква необходима информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистриране на фирми годишно счетоводно приключване и др.

Счетоводните услуги, които ще ви предложим, ще надминат очакванията ви за професионализъм, точност и коректност. Нашите усилия като счетоводна фирма, са насочени единствено и изцяло към Вас - нашите клиенти. Вие сте нашия работодател, за когото работим и пред когото се отчитаме. Етиката в бизнес отношенията за нас е по-важна от текущата печалба. Тук сме за да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопомощ. Ние вярваме в лоялността към клиента, фирмената тайна, коректността в отношенията.

 

С уважение: Управител

    /Симка Цветанова/