Служба по трудова медицина Медик Консултинг ООД


Служба по трудова медицина Медик Консултинг ООД, city of Sofia | Occupational Medicine

Службата по трудова медицина (СТМ) Медик Консултинг ООД е организирана съгласно Закона за здравословни и безопасни условия на труд . Пререгистрирана е в Министерството на здравеопазването под № 476-1/28.02.2020 г. в изпълнение на Наредба № 3 от 25.01.2008 г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина на МЗ и МТСП.

Задачите на службата са отчитане, консултиране и подпомагане работодателите при изпълнение изискванията на Закона за здравословни и безопасни условия на труд (ЗЗБУТ) и всички допълнителни разпоредби на Министерството на здравеопазването (МЗ) и Министерството на труда и социалната политика (МТСП). Нашият екип включва специалисти познаващи съвременните изисквания в областта на безопасност и здраве при работа.

Стремим се всички клиенти да изпълняват задълженията си свързани с ЗБУТ, да бъдат своевременно информирани за настъпили промени в нормативната база регламентираща ЗБУТ, да посрещат безпроблемно проверките от Главна инспекция по труда, като поддържат работния процес в здравословна и безопасна среда

Ако с това представяне сме предизвикали Вашия интерес и се нуждаете от повече информация, посетете нашата интернет страница на адрес: https://bgtrudovamedicina.com/ или се свържете с нас на посочените координати: