Регихелп ООД


 Регихелп ООД  е фирма, която предлага на своите клиенти пълна гама от услуги по регистрация на фирма, промяна в обстоятелствата и заличаване на фирма. Квалифицирани и опитни юристи ще окажат правна помощ след откриване на фирмата и  след регистрацията. Доверете се на нашите професионалисти, които имат дългогодишен опит във фирменото право за да мине регистрацията на вашата фирма безпроблемно. При нас няма отказ, защото ние знаем как трябва да се процедира по правилата.

Всяко откриване  на фирма отнема време за подготовка на документи, средства и познания относно нормативни документи.  Ако направите регистрация на вашата фирма сами няма да Ви излезе по-евтино, а е възможно да направите грешки, които да станат причина за отказ. Нашите цени са изключително атрактивни, близки до тези за самостоятелна регистрация, а гаранцията за бърз услуга без грешки е пълна. Ето няколко причини поради, които да не правите сами регистрация на фирма, а да се доверите на нас:

1.       Няма да Ви излезе по евтино. Цената е същата заради многото такси, които се заплащат.

2.        Цялата процедура отнема ценно за вас време, а използвайки нашите услуги, Вие ще отделите не повече от 1 астрономически час за регистрация на вашата фирма.

3.       Ще получите ценна  консултация от професионалист по фирмено право.

4.       При откриване на фирма за първи път, ако решите да направите регистрация сами, е възможно да получите отказ за нещо, което мислите за несъществено. При нас това е невъзможно.

Доверете се на нашите юристи за да мине регистрацията на вашата фирма безпроблемно и бързо, защото откриване на фирма е процедура, която е важна за старта на бизнеса, който започвате.