Лоджстик Груп ООД


Лоджстик Груп ООД - city of Varna | Transport - By Sea

„Лоджистик Груп” ООД, е част от група компании опериращи в областта на морския, сухопътния и железопътния транспорт, които тясно си сътрудничат с цел създаване, управляване и развививане на логистични системи по дефинирани от клиентите ни параметри.

В контекста на целите на развитието на бизнеса си ние видяхме необходимост да покрием входните точки на Република България по море за да сме в състояние да поддържаме създадените от нас системи на високо ниво на ефективност, качество и надеждност във всички входни/изходни точки на държавата.

Разполагаме и с офис в градовете Русе и Лом, за да можем да покрием и речните врати на България и да пренесем опита, които имаме в организирането на морски транспорт в речния.

Ние сме изградили стратегически партньорства с Корабособственици и оператори на плавателни съдове, опериращи основно в Черно и Средиземно Море, Корабни Агенции опериращи в пристанищата на горепосочените водни басейни, Портови оператори и спедитори в същите пристанища.

1. Чартиране на плавателни съдове за цял свят; 2. Корабно Агентиране в пристанищата на гр. Варна; ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА ИЗТОК ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА ЗАПАД ПРИСТАНИЩЕ ПЕТРОЛ ВАРНА ПРИСТАНИЩЕ ЛЕСПОРТ ВАРНА ПРИСТАНИЩЕ ТЕЦ ВАРНА ПРИСТАНИЩЕ ФЕРИБОТ ВАРНА ПРИСТАНИЩЕ БАЛЧИК ПРИСТАНИЩЕ ОДЕСОС ПРИСТАНИЩЕ ПЧМВ ВАРНА МОРСКА ГАРА ВАРНА 3. Митническо Агентиране в Митническите Пунктове и Бюра на гр. Варна и Русе; Изготвяне на митнически и транспортни документи, сертификати и удостоверения. Митническо представителство; o поставяне на стоки под митн. режим внос, износ, транзит, митническо складиране, временен внос, временен износ, реекспорт. o Складиране на стоки във временен склад. o Митническо складиране на стоки в склад тип "А". o Предоставяне на банкова гаранция за обеспечаването на митнически сборове при транзитни операции. 4. Пристанищна спедиция на генерални и насипни товари в пристанищата на гр. Варна; Контрол на товаро – разтоварните операции; Маркиране на стоки; Сортиране на стоки; Укрупняване или намаляване на транспортни единици; Формиране или разформиране на транспортни единици; Контейнеризация или деконтейнеризация на стоки; 5. Организиране на претоварни операции от едно транспортно средство на друго; 6. Организиране на експедиция на товари по напрваления посочени от клиентите на артомобили, ЖП композиции, Контейнери и др. 7. Организиране на транспортиране на генерални и насипни товари с автомобили, ЖП композиции, Контейнери, Кораби, Самолети от Врата до Врата; 8. Карго застраховка; Работим в тясно сътрудничество с БУЛСТРАД, водеща Българска застрахователна компания. Основната цел на тази застраховка е да обезщети собственика на стоката за финансови загуби, които могат да бъдат понесени в случай, че товара погине или бъде увреден по време на на превоз. 9. Консултации свързани с въпроси свързани с Логистиката. Управител на фирмата е Лилия Димитрова с дългогодишен опит в областта на Маркетинга, Международната търгвия, Логистиката, Планирането и Управлението на Мрежи за доставки.

Екипът на фирмата е съставен от млади, висококвалифицирани, амбициозни и мотивирани сътрудници, които споделят целите и мисията на групата компании и се стремят да служат в полза на развиващия се бизнес в България.

Данни за фирмата:

„ЛОДЖИСТИК ГРУП” ООД Фирмено дело 4550/2006 при ВОС.

ЕИН BG 148065012 МОЛ Лилия Димитрова

Адрес на регистрация: Гр. Варна 9000 Ул. „Граф Игнатиев” № 17