Индекс - 6 ООД


ИНДЕКС-6® е основана през 1990 г. от няколко инженери-експерти в областта на механиката, хардуера и софтуера, с богат опит в автоматизацията и роботостроенето.
Основната дейност е производство на машини за консервната индустрия - бутални дозиращи машини от серията IND-Dose 41; затварящи машини за буркани и бутилки с twist off капачки от серията IND-close 14; етикетиращи машини от серията IND-Lab.С натрупване на достатъчно опит и ноу-хау, ИНДЕКС-6® разширява продуктовата си гама, като произвежда изцяло автоматизирани технологични линии за дозиране и опаковане на кетчуп, майонеза, детски пюрета, олио, сокове, вина и алкохолни напитки. Предлага индивидуални решения и за различни други производства от хранителната и питейна промишленост, включително и системи за пълнене, затваряне и пакетиране на продукти от козметичната и химическата промишленост.
След 2000 г., благодарение на работата на силно мотивирания екип конструктори, ИНДЕКС-6® предлага високо технологично ULTRA CLEAN оборудване за бутилиране на ESL микробиологично чувствителни продукти в чиста среда – това са машините от сериите със запазени марки Pragmatic® и AssetClean.