Златарев ЕООД


КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ НАС ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС ?

plevens.com е онлайн рекламна платформа, чиято цел е да привлече нови клиенти за Вашия бизнес с помощта на социалните мрежи, за да печелят всички - клиенти, рекламодатели и ние. Ние генерираме авансов приход за бизнеса Ви, като използваме силата на “колективното пазаруване”.
Ние ви предлагаме нашата безплатна рекламна платформа и осигуряваме реални клиенти за Вашия бизнес предимно от град Плевен и региона!

Хората ще научават за Вас и ще предплащат за услугите Ви!


КАК ДА ЗАПОЧНА ?

 

Създайте перфектната оферта, публикувайте я на plevens.com и наблюдавайте внимателно!

Вашата оферта се разпространява светкавично с помощта на социалните мрежи. Само за няколко часа тя вече е видяна от хиляди хора и мнозина от тях са нетърпеливи да си я купят.

Сделката вече е факт. След като новите клиенти заприиждат към Вас, остава само да ги превърнете в доволна и редовна клиентела.

 

КАК МОГА ДА УЧАСТВАМ ?


След като се свържете с екипа на plevens.com, при Вас ще дойде специалист, с когото съвместно ще създадете най-добрата за Вас, безрискова оферта, която да публикуваме на страниците на сайта.

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ?


Рекламата при нас е абсолютно безплатна. Ние взимаме процент, само когато има сделка и офертата е продадена според твоите желания. Още повече - ще ти преведем парите от всички закупени ваучери, дни след изтичане на сделката, още преди новите ти клиенти да са дошли при теб.


KАКВО РИСКУВАМ ?


plevens.com е защитена от рискове платформа за привличане на нови клиенти, която въвежда новия формат за промоции – pay per visit: плащате само при условие, че клиентът реално е закупил рекламирания от Вас продукт или услуга. Aко необходимият минимум клиенти не закупят сделката, тя не се реализира – въпреки това обаче Вие печелите хиляди хора, които вече знаят за Вас.

 

KАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛЯ ?

 

Печелиш авансово сумата за цялата сделка. Получаваш хиляди бъдещи клиенти. От теб зависи всички те да останат доволни и усмихнати, за да се върнат отново при теб. През целия период на сделката, хората от твоя град ще виждат бизнеса ти с отварянето на нашия сайт.