Зет Поинт Ес" ЕООД


Зет Поинт Ес" ЕООД - city of Sofia | Consultants

Кои сме ние?

Винаги на ваше разположение
Професионализъм и приятелски подход

„Зет Поинт ЕС“ ЕООД е нова компания с основна дейност предлагаща различни видове услуги в областта на недвижимите имоти.

Създадена е с цел да улесни и подпомогне хората и фирмите да се възползват максимално от услугите на опитни и висококвалифицирани консултанти.

Приоритет за нас е да бъдем полезни в намирането на най-подходящия обект и условия за нашите клиенти, с което те да постигнат желания резултат и удовлетвореност или с наша помощ да заемат конкурентни позиции на пазара.

Специализирани сме не само в организирането на сделки с недвижими имоти, но и в поддържането и управлението на отдадените под наем обекти, както и адекватното консултуране за вземане на правилно решение в областта.

Ние изцяло Ви подкрепяме по пътя в избора на имот, бизнес, финансиране и управленско решение. Партньорството с нашите клиенти се гради на основата на индивидуални взаимоотношения и личен подход.

Нашето ноу-хау се крие в приятелското отношение и разбиране към клиентите и партньорите на компанията. В дългосрочен план идеята е това да продължи, с което максимално увеличаваме нашата полезност и намаляваме риска.

За краткото време, откакто съществуваме установихме добри работни контакти и партньорски взаимоотношения с редица фирми от страната и чужбина.
Щастливи сме да видим просперитета на нашите клиенти и приятели.

Убедени сме, че не само на деловите, а и приятелските отношения с клиентите и партньорите ни допринасят в значителна степен за все по-успешното сътрудничество. Именно приятелите, които познават проблемите ни - могат да ни дадат по-добрия и обективен съвет, да предложат решение и така по-лесно да преодолеем предизвикателствата на днешния ден.

В нашият сайт се стремим да Ви предложим винаги актуална и най-подробна информация за недвижимите имоти и всичко свързано с тях, както и много помощна информация.

Основно място в сайта ни е отделено на широките възможности за търсене на недвижими имоти в базата-данни.

Подробната информация за имота позволява да се запознаете с всички допълнителни опции и възможности на обекта.

По изложената статистика ( брой виждания на офертата ), може да видите заявеният интерес към имота.

В резултат на нашето сътрудничество с български и чуждестранни банки, строителни предприемачи и инвеститори, Ви предлагаме: консултиране, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити.
Вярваме, че като наши клиенти ще останете доволни от предоставената Ви услуга.
Затова ще се радваме, ако препоръчате „Зет Поинт Ес“ на свои близки и познати.

 

"ЗЕТ ПОИНТ ЕС" ЕООД                                        

България
София 1 000

бул."А. Стамболийски" № 96 'А', ет. 4, ап. 42                        

Tel:      +359 2 9 835 902

Mobile: +359 878 910 346

e-mail: zpoints@abv.bg

URL:    http://www.iimot.com/