ЕТ Зорница-И


ЕТ Зорница-И - специалисти в организирането на комфортно пътуване за групи с микробуси и собствен шофьор.

ЕТ "Васил Маргин – Зорница-И" е с основен предмет на дейност - извършване на вътрешни и международни пътнически и таксиметрови превози със седалище в град Сапарева баня, област Кюстендил. Транспортна фирма създадена през 1990 година и притежаваща Лиценз N:03121 издаден от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

С 20 годишният си опит сме се наложили като професионалисти, коректни към своите клиенти, предоставящи безопасни, качествени и комфортни транспортни услуги, стремящи се към перфектно обслужване и срочно изпълнение на договорите.

ЕТ Зорница-И разполага с богат и разнообразен избор от микробуси - 15, 18 и 20 места. Транспортните средства се обслужват редовно, актуализират според сезона и подновяват. Фирмата разчита на доказани марки които са сигурни и удобни, с добри технически и експлоатационни показатели а имено Mercedes-Benz Sprinter, Ford Transit, Iveco Daily и Hundai. Всички превозни средства отговарят на законовите изискванията за извършване на превоз на пътници в страната и чужбина на Министерството на транспорта на РБългария.