Bumstock


Bumstock предлага на търговците на дребно на достъп до широк спектър от стоки на едро на върха на пръстите си само с едно кликване на компютъра. Търговците на дребно с различни размери могат да пазаруват бързо и лесно, но не и преди да се сравняват оферти от няколко производители, които предоставят стоки на най-добрите цени. Bumstock предлага на производителите и купувачите много модерна взаимодействие за увеличаване на продажбите и разширяване на бизнеса с ajotorul обмен на стоки и информация в интернет.

Въз основа на бизнеса във виртуална среда, се увеличават от година на година, с размер на до 10 пъти по-бързо от традиционните дребно. Bumstock е един от най-големите играчи в бизнеса бизнес-към-на модата, Във връзка ефективно с доставчици и купувачи на дребно в цялата страна. Ние помагаме на нашите клиенти, като осигурява една от платформата за електронна търговия с най-бързо растящите в цялата страна, с потребителски интерфейс, много проста и най-евтините начини за увеличаване на продажбите и увеличаване на покритието в България.

В същото време, Bumstock предлага на своите клиенти нон-стоп неограничен достъп до богата колекция от дрехи и обувки на едро, така че те могат да пазаруват в съответствие с най-новите тенденции и най-добрите цени. Екипът Bumstock обещава винаги да подкрепя корпоративната философия на общата удовлетвореност на клиента. Компанията се стреми непрекъснато да се включи най-новите технологии и разработване на нови стратегии и характеристики, които предлагат всички наши клиенти най-добрите онлайн пазаруване опит е възможно.

Нашата мисия е да ви помогне да развиете своя бизнес максимален потенциал. Откакто той прави първите си стъпки Bumstock беше посветена на иновациите в онлайн търговия на едро на модата и се култивира лични отношения с всеки клиент, който имах. Нашата визия е да се насърчи персонализирани отношения те са създадени, за да продължи да предоставя технологии и несравнимо обслужване, и се превърна в най-големият търговец на едро на облекло и обувки в нашата страна.