Дом За Всеки


Дом За Всеки - city of Varna | Intermediation and Investment

Дом за всеки ЕООД, гр. Варна е агенция за недвижими имоти развиваща дейност в няколко основни направления на българския и международен пазар: - Покупко-продажба на всички видове недвижимо имущество: апартаменти във Варна, къщи, парцели, офиси, магазини, бизнес сгради, вилни селища... - Осигуряване на имот по индивидуални изисквания и критерии на клиента отговарящи на местоположение, състояние на имота, цена, квадратура, гледка... - Безплатни консултации в сферата на недвижимото имущество и улесняване процеса на покупко - продажба на недвижим имот. - Коректно посредничество при извършването на сделки и покупко - продажби на недвижими имоти.

* Фирмата осигурява безплатен оглед на предлаганите недвижими имоти.

Агенция за недвижими имоти Дом за всеки, гр. Варна консултира и обслужва частни клиенти и компании от различни области на икономиката. Агеницята има за цел да помогне своите клиенти при закупуване или продажба на недвижим имот или парцел земя.

Агенция Дом за всеки, гр. Варна предлага на клиентите консултация и съдействие за отпускане на банков кредит при закупуване на апартамент, вила, селска къща или парцел земя.