ДИОС - транспорт и логистик


ДИОС - транспорт и логистик - city of Sliven | Transport - International

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

„ДИОС-ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИК“ ЕООД

За нас

Фирма „ДИОС-ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИК“ ЕООД е създадена през 2020г., със седалище в гр. Сливен, ул. „Дюлева река“, номер 305А и адрес за кореспонденция – гр. Сливен, ул. „Самуиловско шосе“ номер 1, с управител Георги Иванов Иванов.

Основна дейност

Основният предмет на дейност на фирмата е свързан с осъществяването и изпълнението на спедиционна и логистична дейност, както в страната така и в чужбина.

Подхода ни за развитие

Фирма „ДИОС-ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИК“ ЕООД е сравнително нова за българския пазар фирма, изправена пред предизвикателството за развитие и налагане на своите концепции за работа в иначе динамичната сфера на транспортните услуги и качествено задоволяване на нуждите и изискванията на своите настоящи и бъдещи контрагенти. Динамиката в тенденциите на развитие на съвременното общество поставят спедиционните и логистични услуги във възлова позиция за икономиката на всяка една от страните членки на Европейския съюз. Поради тази причина, екипа на фирмата е подбран и изграден от професионалисти, натрупали дългогодишен опит в необятната материя на транспортните услуги и доказали се като такива в чуждестранни фирми. Фирмата поддържа професионални взаимоотношения с търговски и транспортни представителства, както в страната, така и в чужбина. Основният дял контрагенти, с които служителите на фирма „ДИОС-ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИК“ ЕООД поддържат служебни контакти е от Западна и Източна Европа.

Нашата мисия

Професионалните взаимоотношения на фирмата и в частност на нейните служители се градят на принципа на лоялност и коректност спрямо настоящите контрагенти, като основен акцент се поставя именно на тази професионално - етична платформа, която според нас е именно ключа за качествено и професионално обслужване на нашите клиенти и привличане на нови.