Дизайн Проект Груп ООД


Целта ни е да сътворяваме удобство и красота за Вас!

Опита и техническото оборудване, които имаме, многообразието от материали и изискванията на клиентите -всичко това използваме за постигане на тази наша цел.

За да допълним дейността ни направихме и он-лайн магазин www.royal-sense.com, където може да намерите продукти за красота, здраве и чистота.

Фирмата работи основно в три направления:

- проектиране: изготвяме 3D проекти за да могат клиентите ни да придобият представа за мебелите и интериора, извършваме консултации относно полагането на В и К, Ел. и Газ инсталациите, предоставяме необходимата информация за отделните видове материали, цени, специфика и качество. За изработката на мебелите използваме материали на чуждестранни и български производители, като се стремим да ги съчетаем така, че да се постигне комбинация, която да удовлетворява клиента като визия, качество и цена. Извършваме детайлно и цялостно проектиране на интериори и екстериори- окачени тавани, гипс картон, декоративни ниши, пана, мозайки, декорации и др. Можем да Ви предложим идеи и информация, която би Ви улеснила за да направите добър избор.

- производство: произвеждаме изцяло мебели по поръчка - уникални и нестандартни според спецификата на помещението и индивидуалните желания на клиентите, съобразявайки се с някои изисквания за безопасност, функционалност и ергономичност, специфика и характер на отделните материали, технология и възможност за качествено изпълнение, предпочитан стил и линия, като търсим оптималния вариант.

- търговия: предлагаме продукти, които допълват основната ни дейност - сувенири, кристали Сваровски, вази, свещи и свещници, плата, изкуствени цветя и клони, празнични и други украси .