Бюро за туризъм и приключения "Пълдин" ООД


Бюро за туризъм и приключения "Пълдин" ООД, city of Sofia | Travel Agencies and Tour Operators

Бюро за туризъм и приключения „Пълдин“ ООД е създадено през 2008 г. от екип млади ентусиасти, специалисти в сферата на планинския туризъм, организираните пътувания и обучения сред природата.

За краткото си време от създаването до сега екипът на Бюро "Пълдин" се доказа като отличен организатор на празника на всички студенти, които ни избраха и продължават да ни предпочитат. Всяка година стотици студенти се радват на незабравимо шоу с много игри, танци и изненади.

Професионализмът на екипа ни в планинския туризъм се доказа с многобройните туристи, крачещи по българските планини, водени от нашите усмихнати водачи. Същият екип с най-голямо внимание ще организира специален тийм билдинг на вас и вашите служители. Планината учи на дисциплина и екипност, а ние умеем да предаваме това на хората.

С нашия нов подход при организирането и провеждането на ученическия отдих и туризъм успяхме да спечелим доверието на учители и родители, а и обичта на учениците. Наша гордост са програмите за зелени, ски и приключенски лагери, които са повече от запомнящи се изживявания за най-малките дами и господа.

Младият екип на Бюро "Пълдин" работи за вашата усмивка, работи за вашето пътуване, за да бъде повече от приключение, защото ние сме ...

... повече от агенция!А ето с какво се занимаваме конкретно:
- студентски и малдежки парти екскурзии;
- студентски и малдежки почивки;
- ученически екскурзии;
- зелени и сини училища;
- приключенски лагери и летувания;
- екскурзии и почивки в страната и чужбина;
- екскурзионни летувания на планина;
- туристически походи от всяка категория на трудност;
- скално катерене и скокове с бънджи;
- ски, сноуборд и рафтинг;
- екскурзии по 100-те национални туристически обекти;
- училищни спортни празници и други мероприятия;
- team building за малки и големи.

Ще се радваме да дойдете с нас :-)



www.prikluchenia.com

Повече от приключение!