Акад Агропойнт ЕООД


АКАД АГРОПОЙНТ ЕООД е динамично развиваща се компания в областта на търговията с продукти за конвенционалното и биологичното земеделие, предоставяща на своите клиенти широка гама от решения за по-висока производителност. Фирмата предлага богат асортимент от висококачествени продукти – листни торове /високо концентрирани, 100% водоразтворими и течни формулации, постигащи максимална ефективност/, гранулирани торове, микроелементи и биостимулатори, както и продукти за биоземеделието за всеки тип култура, в отговор на необходимостта от по-високи добиви и по-добро качество на продукцията, съобразно Европейските директиви за опазване на околната среда.

Нашата мисия

Да съдействаме за насърчаване развитието на устойчиво земеделие, като се има предвид професионализма, качеството, иновациите и опазването на околната среда в нашата ежедневна дейност, като стратегически и ключови фактори за запазване на високи стандарти в представянето на нашите продукти и услуги, с което успяваме да спечелим доверието на нашите клиенти. Гъвкавата ни ценова политика, навременните доставки, богатия асортимент от висококачествени продукти, индивидуалния ни подход към всеки клиент и нашата конкурентноспособност ни правят предпочитан търговски партньор. Това е и причината за нашата ежедневна работа и ни мотивира да утвърждаваме всеки ден качеството и надеждността нa продуктите и услугите, които предлагаме, в съответствие с нуждите на нашите клиенти.

За Екипа

Екипът ни се състои от добре подготвени и квалифицирани експерти с дългогодишен опит в сферата на агрономията. Познавайки изискванията на културите, техническите им особености на отглеждане и с точно и навременно диагностициране на проблемите, постигаме максимални резултати и печелим доверието на нашите клиенти.