M, L, XL, 2XL черни, телесни, бели италиански безшевни бикини с висока талия безшевно бельо

Price
11.90 lv
29.06.21
city of Sofia
Size
M, L, XL
Fabric
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

531 памучни бикини с висока талия, които са едновременно с това безшевни с лазерно изрязване по краищата около бедрата, произведени от италианската марка за безшевно бельо Risveglia I Sensi / Рисвеглиа И Сенси. Липсата на шевове около бедрата прави този модел изключително удобен и е идеален за тези, които търсят артикул, който е невидим под плътно прилепнали дрехи.

Състав: 90% памук, 10% еластан

Продуктът е подходящ за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 40°C; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; подходящ за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); подходящ за химическо чистене.

Бикини могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Views: 213