Lotto 35-38, 39-42, 43-46 италиански унисекс черни, бели плътни памучни чорапи до прасците Лотто

Price
3.70 lv
02.06.23
city of Sofia
Type
Size
Fabric
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Оригинална цена: 4.00 лв. ( спестявате 8% )

Lotto David унисекс памучни чорапи над глезените до средата на прасците, плътен стреч памук, едноцветни с малък надпис и лого на марката, с оформена пета, широк и еластичен завършващ ластик, произведени от италианската марка за памучни чорапи Lotto / Лотто. На всяка опаковка е изписано, че са произведени в Китай (made in China). Цената е за 1 чифт - 2 броя чорапи (на една опаковка има 3 чифта чорапи, но се продават отделно). 

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.

Състав: 72% памук, 26% полиестер, 2% еластан / Състав: 67% памук, 20% полиестер, 12% полиамид, 1% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или пране в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Views: 424