Leilieve 70D, 75D, 80D, 85D италиански черен, бежов сутиен без подплънки сутиени със свалящи презрамки

Price
42.90 lv
30.06.23
city of Sofia
Size
S, M, L, XL
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Leilieve 3744 сутиен твърда чашка без подплънки с банели, произведен от италианската марка за сутиени големи размери Leilieve / Лейлиеве. Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.

изработен от качествен микрофибър с гладка без шевове чашка

дантела по долните краища в същия цвят в предната и задна части на сутиена

странични банели за допълнително поддържане

поддръжка и оформяне на бюста без да изглежда по-голям

свалящи се регулируеми презрамки, които могат и да се кръстосват на гърба и-или да се носи една презрамка през врата

серия Desideri на марката Leilieve

размер 70D = IT 2D, размер 75D = IT 3D, размер 80D = IT 4D, размер 85D = IT 5D

Състав на основна тъкан: 90% полиамид, 10% еластан; Състав на дантела: 85% полиамид, 15% еластан; Състав на вътрешна част: 95% полиестер, 5% памук

Продуктът е предназначен за ръчно пране при температура не по-висока от 40°C или по-ниска; не е подходящ за избелване; не е подходящ за сушене в центрофуга; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки. 

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Views: 92