Intake Pro Cleaner Petrol - технически спрей - city of Rusе | Accessories

Intake Pro Cleaner Petrol - технически спрей

Price
39 lv
1 Apr
city of Rusе
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Активен очистител на въздушния тракт - за повече мощност на двигателя и стабилна и икономична работа. Продуктът е лесен и бърз за използване, дава незабавен резултат. Флаконът от 500 мл е достатъчен за третирания на 2-3 автомобила. Сега на достъпната цена от 25 лева и с възможност за незабавна доставка по куриер на следващия ден.

Ефективно прочиства всмукателни клапани, датчици, дросели и цилиндрови камери на бензинови двигатели. Подобрява функционалността на ламбда сондите и каталитичните конвертори. Прочистването не изисква демонтажи, а само достъп на шлауха за впръскване до всмукателния колектор и отнема около 5-10 мин. Препаратът на спрея е безопасен за двигателя и без риск от детонации.

-Разтваря и отстранява смола, лак, катран, нагари и наслоявания.

-Възстановява пълноценния въздушен поток към горивната камера и пълния ход на клапаните.

-Подобрява старта и динамиката, ускорява развъртането на двигателя и оптимизира консумацията на гориво.

-Стабилизира работата в режим на празен ход.

-Намалява димността.

Ефикасно действа по целия тракт: EGR клапан (на колектора) - клапан празен ход - дросели - електронни модули - датчици въздушно налягане - всмукателни клапани - картерни вентилиращи системи. Перфектно приложим също и при по-стари двигатели с карбуратор, прочиствайки трайни отложения нагари.

Този препарат осигурява една необходима и професионална грижа за двигателя, препоръчителна на определен пробег.

Употреба:

• Откачете гъвкавия маркуч за подаване на въздух към двигателя, така че да имате достъп до всмукателния колектор след въздушния филтър.

• Разпръсквайте обилно навътре в колектора.

• Стартирайте двигателя.

• Впръсквайте на интервали 7 - 10 пъти в колектора. По време на това прочистване двигателят трябва да се държи в известни обороти, тъй като изхвърлянето на замърсяванията може да доведе до задавяне и гаснене (което е нормално).

• Почистете и вътрешната вентилационна система на картера.

За да получите максимума за парите си, направете паралелно прочистване на инжекционната система, добавяйки в горивото Complex Petrol System Cleaner или Ultimax Petrol препаратите на XENUM.

Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии в онлайн магазина ни тук - http://www.bulmotors.com

Views: 33