Cotonella 80B-75C, 85B-80C, 90B-85C черен, бял сутиен мека чашка с банели сутиени Котонела

Price
23.90 lv
18.03.23
city of Sofia
Size
S, M, L, XL
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Cotonella Sabrina CD027 сутиен мека чашка с банели и чашки от мека разтеглива дантела, произведен от италианската марка за дамско бельо Cotonella / Котонела. Хоризонталното изрязване на шева на чашките позволява отлично прилягане дори на щедрите гърди, високите долни банели в центъра и непрекъснатата подгръдна част Ви позволяват сутиенът да се носи от различни по форма гърди. Долната вътрешна част на чашата е удвоена с мека еластична материя от тюл, а страничните опори позволяват по-голяма опора на гърдите. Презрамки от 10 до 14 мм според размерите за максимален комфорт. Подходящ за тези, които искат сутиен с банели с определени характеристики по отношение на поддръжка и комфорт през целия ден. Сутиените са леко умалени в чашката спрямо сутиените на Triumph, т.е. 75C от този модел = 80B от подобен модел на Триумф. Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди. 

РАЗМЕР 70C = IT 2C = UK 32C; РАЗМЕР 75C = IT 3C = UK 34C; РАЗМЕР 80C = IT 4C = UK 36C; РАЗМЕР 85C = IT 5C = UK 38C

Състав на дантела: 84% полиамид, 16% еластан / Състав на тюла на чашките: 84% полиамид, 16% еластан / Състав на вътрешна поддръжка: 100% полиамид

Продуктът е подходящ за ръчно пране при температура до 40°C или по-ниска; не е подходящ за третиране с белина; не е подходящ за сушене в центрофуга; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки. 

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Views: 156