Препарат-добавка за почистване на дизелови турбини и лопатки, DPF филтри, инжектори и помпи

Препарат-добавка за почистване на дизелови турбини и лопатки, DPF филтри, инжектори и помпи

Price
171 lv
1 Apr
city of Rusе
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
seller

Решавате проблема с натрупания нагар от сажди в турбото и по лопатките по най-удобен начин, с показаната тук присадка, доказан продукт. Сипете я в резервоара и ползвайте автомобила си нормално, докато химията чисти.

Препаратът способства за прочистването чрез катализа: освобождава от задръстващи нагари дизеловите турбини и лопатките им, както и филтрите DPF. Възстановява мощността, правилните функции, подвижната геометрия, както и дебита на изпускателната система. Отделно, в същото време премахва и първопричината за образуването на задръстващите частици сажди, като прочиства активно и смазва горивно-инжекторната система - възстановява правилното впръскване на горивото в цилиндрите.

Не е необходима никаква техническа дейност: добавката (цялата доза 1.5л) се налива в резервоара за смесване в определената в инструкцията пропорция с горивото. Продуктът е напълно безопасен, приложим за всички дизелови двигатели (4т), съвместим и препоръчителен също за биодизел.

Тази формула на новите технологии доказа ефективността си в практиката, с нарастващи покупки потребителите продължават ежедневно да му дават високата си оценка.

Освен че отстранява изброените технически проблеми, препаратът дава на двигателя подобрена мощност, динамика и занижен разход, минимизира димността, шума и вибрациите.

За отпушването на DPF филтъра и прочистването на турбината са необходими само две неща:

1. Задъненият до определена степен двигател да е в състояние да развие 3 000 оборота.

2. До изразходването на горивото, третирано с този препарат (около 30-40 литра нафта), МПС-то при възможност да се изфорсира до 3 000 оборота - или да се поддържат за известно извънградско разстояние.

За заявки поръчайте онлайн този и други важни продукти в www.bulmotors.com

Views: 38