Добавка превантивна за AdBlue дизелови SCR системи

Price
47 lv
1 Apr
city of Rusе
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

ADMAX

добавка към препарата AdBlue - за поддръжка и ефективност на дизеловите екологични системи (SCR), продукт на XENUM: Power of Technology.

Специализирана добавка за ежедневна употреба - тип Multi Function Chemical: кондиционер, разработен целево за увеличаване ефективността на AdBlue течностите, обслужващи екологичните системи SCR (selective catalytic reduction) на съвременните дизелови двигатели. През всички сезони предотвратява функционални проблеми, увреждания на детайлите и образуване на кристали-отлагания при престои. Специалната формула за дозирането на ADMAX го прави практично-икономичен за всекидневна употреба и отделно особено полезен също и при зимни условия.

ADMAX

- не допуска образуването на твърди частици-седименти при впръскването на AdBlue в горещите газове в ауспуха

- увеличава ефективността на AdBlue, ускорявайки преобразуването на основната му съставка урея в амоняк

- не допуска кристализацията на AdBlue при снижаване на температурите под -10“С

Действието на този препарат

- предотвратява задръствания и корозивни увреждания в системите

- увеличава ефективността и дълговечността на системите

- предотвратява увеличения разход на гориво при SCR неизправност

- намалява вредните емисии на двигателя

Важно уточнение: при наличие на вече образувани солидни кристализирали замърсявания в системата, следва да се приложи специализирания продукт за еднократна очистка ADMAX PRO.

Предназначението му е за всички дизелови двигатели (4т), оборудвани с AdBlue (SCR) системи. Продуктът е за добавяне само и единствено към AdBlue течностите в техните специални контейнери-резервоари в съответните МПС.

ADMAX е премиум продукт от белгийските лаборатории Ксенум.

Задайте ваши въпроси на обявените телефони в обичайните работни часове на деня.

Силно препоръчително е предварително да е обезпечена чистотата на филтъра за твърди частици DPF/FAP, както и правилното впръскване на горивото, респ. изгаряне с минимум саждообразуване – всичко изброено чрез третиране с препарата In & Out Cleaner

Употреба:

Дозировката на ADMAX e 1:500 – например 25мл добавени в специалното резервоарче при наливането на AdBlue са достатъчни да третират до 12 литра от него. Първоначалното им смесване се препоръчва да се прави в температурния интервал от -10 до +40“С .

Views: 59