Воден Вентилаторен Конвектор Palladium Line PL-136

Price
990 lv
23.01.24
city of Shumen
Listing by
Private
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
seller

Palladium Line PL-136 Ултра-тънък Вентилаторен Конвектор

Размери на продукта: Дължина 122см Ширина 13см Височина 57, 5 см

В света на домакинската техника, където иновациите и комфортът се срещат, Palladium Line PF-136 се откроява като върховно постижение в областта на климатичните системи. Този ултра-тънък вентилаторен конвектор е не просто уред – той е символ на технологичен напредък, елегантност и ефективност, създаден да преобрази вашето пространство в оазис на комфорт.

Ключови Характеристики

Иновативен Дизайн: С дебелина от едва 130 мм, Palladium Line PF-136 е чудо на инженерната мисъл. Той се вписва безпроблемно във всяко помещение, като добавя модерен и стилен акцент.

DCBL Мотор с Ниско Ниво на Шум: Спите ли спокойно? С Palladium Line PF-136, отговорът е категоричен “Да”. С ниво на шум от едва 30 dB, този уред гарантира, че вашата спокойна среда остава непокътната.

BMS Connection и Wifi Control: Във века на умните технологии, Palladium Line PF-136 не изостава. Управлявайте уреда удобно чрез мобилното си устройство, където и да сте.

Модулиран Въздушен Поток: Персонализирайте вашето преживяване с пет различни скорости на вятъра, които се адаптират към вашите нужди и предпочитания.

UVC Стерилизация: Здравето ви е приоритет. С вградената UVC лампа, Palladium Line PF-136 работи не само за вашето удобство, но и за вашето здраве, като унищожава бактерии и филтрира праха.

Висока Ефективност: С капацитет на охлаждане до 5, 5KW и отопление до 8, 2kw, този уред гарантира оптимална производителност във всякакви климатични условия.

Персонализация: Palladium Line PF-136 предлага възможности за OEM/ODM/OBM персонализация, което ви позволява да създадете уред, който отговаря точно на вашите спецификации и нужди.

Технически спецификации

Мощност на Охлаждане: 5, 5KW

Мощност на Отопление: 8, 2KW

Ниво на Шум: 30 dB

Тип на Мотора: DC

Система за Управление: BMS Connection, Wifi Control, Smart Touch

Функции: Модулиран въздушен поток, UVC стерилизация

Размери: Дебелина 130 мм

Възможности за Монтаж: Таванен, стенен, подов


Views: 58