Апарат за почистване чрез пара

Price
1780 lv
22.01.24
city of Rusе
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
seller

Има неща, еднакво необходими във всякакви времена - практични в добрите дни, но и особено важни за защита в кризи като днешната.

Tornador Steam е професионален апарат от най-висок клас за почистване и унищожа-ване на всякакви заразяващи причинители на заболявания, както и за антиалергенни обработки. Работи с енергизирана пара и е целево проектиран да чисти в различни среди - както при повишени санитарно-хигиенни изисквания, така и в ежедневни условия.

Разработен е в Германия в наши дни, предназначен е за професионални и битови цели (дома, автомобилите).

Сравнително лек и удобен за употреба, с уникален комплект накрайници и двойна функция-избор на парно/водно почистване.

Кои характеристики дават високия клас на този професионален апарат?

Корпусът от специална некорозивна стомана:

- за разлика от множеството други уреди, самия Tornador Steam подлежи на бърза и лесна дезинфекция; това прави безопасна работата дори и след почистване в по-рискова откъм заразоносители среда. А също така прави апарата подходящ за работа в места с високи изисквания за чистота.

Почистващия ефект:

- енергизираната пара при обработваната повърхнина може да бъде усилвана до над 140°С, работния подгрев в самия апарат е до 170°, за висока ефективност от клас „професионален“.

Почистващата сила и фина настройка:

- мощно налягане от 7 бара, подаване на вода/пара в режим “high pressure function”. Плюс важната възможност за прецизна регулация на тази сила - благодарение на плавното без-степенно потенциометрично управление.

Удобна работа без прекъсване:

- допълнителния голям междинен резервоар дава възможност за безопасно доливане в процеса на по-продължително почистване, без необходимост от спиране на подгре-ва и налягането в основния работен контейнер.

Прецизна обработка на различни повърхности:

- набора от работни накрайници дава възможност за почистване при разнородни материи и труден достъп. Включен е и специалния патентован Tornador Pulse Cleaner.

Така описаните накратко технически специфики илюстрират класа и възможностите на T0rnador Steam. В добавка - качеството и надеждността от германската техно & инженерингова фирма Bendel Werkzeuge правят този продукт дълговечно и практично решение на разнородни задачи за универсални цели.

Цена - 1780 лв с ДДС

---

* предлагат се на специални изгодни цени и възможности за комплектовки с разно-образни допълващи почистващи препарати, според спецификата на дейностите.

Препаратите НЕ са задължителен елемент в основния работен процес на Tornador Steam.

Views: 43