Мръсница за удоволствия

Price
Negotiable
02.04.23
city of Sofia
Meeting Place
Weight
60 kg
Height
180 cm
Listing by
Private

Женствена, ненаситна и перверзна травеститка съм. Имам малко сладко дупенце и обичам да ми го вкарват през прашките. Притежавам влажно и ненаситно езиче. Падам си по надарени и извратени клиенти с перверзна фантазия. Обичам и да съм лесбийка с др. като мен или с разкрепостени жени, както и по груповия секс. Имам богат опит и добър подход с начинаещи и срамежливи. Абсолютно дискретна и коректна съм. Снимките са мои и може и вие да ме снимате. Само за реални платежоспособни мъже, жени и двойки. Данните ми са 180см/60кг/17-19 см. Влагам желание и страст понеже го правя и за взаимно удоволствие.

Мога да ви доставя пълна програма страстни и нестандартни удоволствия на приемливи цени. Изпълнявам всякакви нестандартни желания: дълбоко гърло, гълтане, целуване с език, тройки, групов секс, присъствие на тематични партия и участие в големи оргии, чукане две в едно, стриптийз, домашно порно, позиране за порно снимки, писинг, лизане на дупета и проникване с език, чукане с пръсти, фистинг, плюене, както и всякакви ролеви игри и БДСМ - връзване, пляскане, бичуване, разпъване, скат, стискане на зърната, чукане с предмети, снимане, в ролята на робиня или господарка.

На ваш терен е, а за повече от час, огромни отстъпки за повече от 3 часа, възможни пътувания в провинцията при определени условия.

Контакти с мен: Skype: transgirlescorts

Views: 9907