Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Мръсница за удоволствия

Negotiable
02.04.23
city of Sofia
Мръсница за удоволствия
Мръсница за удоволствия Мръсница за удоволствия Мръсница за удоволствия Мръсница за удоволствия Мръсница за удоволствия Мръсница за удоволствия
Meeting Place
Your Place, In Hotel, My Place
Weight
60 kg
Height
180 cm
Listing by
Private

Женствена, ненаситна и перверзна травеститка съм. Имам малко сладко дупенце и обичам да ми го вкарват през прашките. Притежавам влажно и ненаситно езиче. Падам си по надарени и извратени клиенти с перверзна фантазия. Обичам и да съм лесбийка с др. като мен или с разкрепостени жени, както и по груповия секс. Имам богат опит и добър подход с начинаещи и срамежливи. Абсолютно дискретна и коректна съм. Снимките са мои и може и вие да ме снимате. Само за реални платежоспособни мъже, жени и двойки. Данните ми са 180см/60кг/17-19 см. Влагам желание и страст понеже го правя и за взаимно удоволствие.

Мога да ви доставя пълна програма страстни и нестандартни удоволствия на приемливи цени. Изпълнявам всякакви нестандартни желания: дълбоко гърло, гълтане, целуване с език, тройки, групов секс, присъствие на тематични партия и участие в големи оргии, чукане две в едно, стриптийз, домашно порно, позиране за порно снимки, писинг, лизане на дупета и проникване с език, чукане с пръсти, фистинг, плюене, както и всякакви ролеви игри и БДСМ - връзване, пляскане, бичуване, разпъване, скат, стискане на зърната, чукане с предмети, снимане, в ролята на робиня или господарка.

На ваш терен е, а за повече от час, огромни отстъпки за повече от 3 часа, възможни пътувания в провинцията при определени условия.

Контакти с мен: Skype: transgirlescorts

© 2007-2024 Безплатно.net