Yamacha Park Residence

Price
124890 lv
28.03.24
city of Haskovo
Apartment Type
Quadrature
6 m2
Floor
2
Construction Type
Listing by
Private
Listing Type
sell

Предлагаме на вашето внимание Yamacha Park Residence

Апартамент А7 67м2 етаж 3

Жилищен комплекс, предоставящ уют, комфорт и качествена среда за живот. Намира се в гр. Хасково, кв. “Младежки Хълм”, с гледка към парк Ямача и връх Аида. Съчетавайки отлична локация в район с всички градски удобства, съвременни архитектура и дизайн, изпълнение с качествени материали, нови технологии и добро планиране, правейки го перфектния дом за съвременния човек.

Голяма част от фасадата ще бъде изградена от високо качествен и луксозен WPC Сайдинг - композитното дърво е предпочитано решение за модерна фасада, която се отличава със стил и визия максимално близка до тази на естествената дървесина.

Оградните профили и системи също са изработени от композитно дърво серия лукс и алуминиеви профили, което ги прави издръжливи на климатичните промени.

�Комплексът включва 10 апартамента (двустайни, тристайни и пентхаус), и 11 паркоместа. Три апартамента на ниво партер разполагат със собствени дворове и веранди с навес.

�Състои се от 1 вход: 4 етажа и асансьор

Паркирането е решено на ниво партер с външни паркоместа някои от които с навес (единични и двойни).

Жилищата са с правилни форми на помещенията и големи прозорци с максимално ослънчаване. Yamacha Park Residence е един нов прочит на идеята на сграда с модерна и иновативна фасада, съчетана с апартаменти с правилни разпределения и оптимизирани общи части.

Настилката на терасите е тип двоен под от плочи от гранитогрес. Ажурните парапети са изпълнени в два варианта – стъклени триплекс или с метална рамка с мрежа expanded metal в цвят черно по архитектурен детайл, следващи композиционната идея.

Правилни функционални разпределения с гледка, оптимизирани общи части, красиви фоайета, качествено строителство с висок клас материали, модерна и красива фасада, нестандартни решения по отношение на визия, фасадни елементи, осветителни тела и парапети описват концепцията за Yamacha Park Residence, който ще бъде естествено и по-модерно продължение на Комплекс Green House в съседство.

🤝Инвеститор

Yamacha Park Residence е вторият проект на инвестиционна компания Волта-М ЕООД. Първият проект може да видите тук: https://www.facebook.com/greenhouses1/

Yamacha Park Residence e изпълнен с комбинация от фасадни и интериорни облицовки от композитно дървo серия лукс и силиконова външна мазилка ДВА ЦВЯТА 2 мм зърнометрия идеалния и модерен начин за предаване на естествен и натурален облик , без допълнителни разходи за поддръжка.Вентилируема фасада.

Оградните профили и системи също са изработени от композитно дърво серия лукс и алуминиеви профили, което ги прави издръжливи на климатичните промени.

Така екстериорната визия на вашата сграда , двор , веранда, пергола и ограда ще бъде изцяло в един стил и цвят .Благодарение на предимствата на материала, те не изискват ежегодна поддръжка с масла, не се измятат във времето, не изменят съществено цвета си, не се образуват пукнатини в тях и са устойчиви на инсекти.

/СЕДЕМ КАМЕРНА ТРОЕН СТЪКЛО ПАКЕТ 44мм СТЪКЛО от висок клас дограма:RAL7016 АНТРАЦИТ

Под прозоречни алуминиеви дъски под всеки прозорец :RAL7016 АНТРАЦИТ

Най- висок клас технологични решения, изцяло скрити външни (фасадни) инсталации

Тръбни връзки и окабеляване за инсталация и монтаж на система „сплит“ климатизатори на директно изпарение, инверторен тип във всяка стая;

Окабеляване за интернет , кабелна телевизия и сот

Входни блиндирани врати с дебелина на изграждащите плоскости 1.4 мм

1.Високоенергийни тухлени блокове 25 см

2.Високоенергийни тухлени блокове 12 см

. Общи части - изцяло завършени:

• Стълбища и площадки – под - циментова замазка и настилка от гранитогрес, метални парапет и ръкохватка, стени – боядисани с латекс върху гипсова шпакловка, тавани – боядисани с латекс върху гипсова шпакловка, с дизайнерско осветление по проект.

• Фоайета и коридори луксозно обзаведени с интериорни панели по дизайнерски проект– под - циментова замазка и настилка от гранитогрес, -, с дизайнерско осветление по проект.

Висок клас асансьор, безшумен осигуряващ висококачествено удобство и безопасен вертикален транспорт на живущите в сградата.

Фасада с цялостна интегрирана топло изолационна система на Baumit - 10 см топло изолационни плочи EPS с висока плътност.

Луксозно входно преддверие, осветление с датчик за автоматично включване и изключване;

Дъждовно отводняване на сградата в канализационно отклонение .

Площадково отводняване.

Обръщане към прозорци с подпрозоречни алуминиеви поли според архитектурен проект.

• Ажурни парапети от стъкло 10.10.2 закалено - триплекс със захват в пода и ажурни парапети от метална рамка с мрежа за пентхаус, поцинковани и прахово боядисани по RAL.7016 АНТРАЦИТ

Подови настилки - циментова замазка в спални, дневни, бани, санитарни възли, коридор, антре, килер - тип „плаваща армирана замазка върху топло изолационен и звукоизолационен слой.

Тавани - машинна гипсова мазилка по БДС.

Електрическа инсталация от най висок клас SCHNIEDER - завършена, окомплектована съгласно българските стандарти, изградено апартаментно табло с автоматични предпазители и дефектнотокова защита, положени кабели в гофрирани тръби.

/ Сграда в строеж Акт 16 март/април 2026г.

Възможност за разсрочено плащане без оскъпяване!


Views: 68