vip

0.60лв. ФЕНОМЕНЪТ ЦВЕТИ *100% ЧИСТО ЯСНОВИДСТВО, без лъжи , ТАКСИ и измами, истината е важна за вас

Price
0.60 lv
23 Apr
city of Sofia

О9ОО63О67 код 3***ФЕНОМЕНАЛНАТА Ц В Е Т И 100 % ЯСНОВИДСТВО, без лъжи и измами ! БЕЗ УГОВОРКИ за такси заплащате само разговорът *И С Т И Н А Т А в този момент е важна за вас.Маг Ц В Е Т И е с ВРОДЕНА ДАРБА в помощ на хората в беда и с житейски проблеми. С много силна сензитивност , усеща замърсеното биополе на човека с който разговаря и НАЛИЧИЕ НА ЧУЖДО ВМЕШАТЕЛСТВО. П Р О В Е Р К А за м а г и я *** съвети за р а з в а л я н е и и защита с БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА . ПОТЪРСЕТЕ ме по ВСЯКО ВРЕМЕ , ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА , точни отговори на въпроси, ясновидство, астрологични прогнози , таро карти. Кога вашата вибрация е най - силна за промяна. СПОДЕЛЯМ ИЗПИТАНИ РИТУАЛИ за благоденствие , просперитет , хармонични отношения, за подробности ме потърсете на посоченият телефон о9оо63о67 код 3*** и с т и н а т а, понякога боли , но това ще ви спаси от беди и грешки в житейският ви път . бъдете здрави и обичани.***

=

0.60лв.о9оо63о67 код 1* ЯСНОВИДКАТА КАЛИЯ

СТИЛ СВОБОДЕН, ПРОГНОСТИК - ясновидец с доказани способности, помощ при стопиран късмет, заключен късмет. КАК ДА ПРОГОНИМ лоши влияния и да заобиколим неприятни проблеми или да ги решим по най - безболезнен начин. ОТКРИВАНЕ НА ПОДХОДЯЩ ПАРТНЬОР, нова работа, СЕМЕЙНИ ПРОБЛЕМИ.

=

0.60 лв. о9оо63о61 код 3* ЯСНОВИДКАТА КАТЯ, позната на хората с прецизните си прогнози. С доказана дарба помага на хора в затруднено положение. ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАДВИСКАЛ ПРОБЛЕМ. Ритуали с много-спектърен ефект за пречистване и преодоляване на пречки по пътя, когато късметът бяга от теб и оставаш неразбран от близките си хора и този който обичаш. ЕНЕРГИЙНО ПРЕЧИСТВАНЕ ПРИ ДОМАШНИ УСЛОВИЯ.

Views: 26783