Чешки пречиствателни станции BioCleaner с аеробна технология

Price
Negotiable
21.11.18
city of Plovdiv
Listing by
Private
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
seller

Аеробните пречиствателни станции технология BioCleaner са едно огромно постижение в областта на биологичното пречистване на отпадъчни води. При тези пречиствателни съоръжения пречистването е непрекъснат D-N процес, при който Денитрификацията е преди Нитрификацията. Това са компактни пречиствателни съоръжения с един съд, разделен на отделни сектори, които са напълно обединени в дъното си. Самите биопроцеси протичат в централна част на всеки от секторите като потребността от подаване на въздух в различните сектори е различна. Управляващ компютърен модул отговаря за нужното прецизно подаване на въздух.
Чешките пречиствателни станции технология BioCleaner са съвременни и модерни съоръжения, които пречистват отпадъчните води до степен, която отговаря на всички изисквания в Европейското законодателство като пречистената вода може да бъде използвана отново за поливане, гасене на пожари и др. Аеробните пречиствателни станции технология BioCleaner са сертифицирани в оторизирани за това Европейски лаборатории, а технология BioCleaner е патентована в Европа и Америка.
Пречиствателни станции BioCleaner нямат нужда от никаква поддръжка и не се налага да им се добавят консумативи. В аеробния биологичен процес са включени микроорганизми, които са част от нормалната човешка микрофлора, а пречистената вода, която излиза от пречиствателната станция е много богата на азотни съединения и е много подходяща за поливане на всякакъв вид растения.
Пречиствателните станции BioCleaner работят на ток, но са изключително икономични, а разхода им се равнява на обикновена ел. крушка. Те са само от един съд, не заемат място и работят на гравитачен принцип - количеството на влязла отпадъчна вода се равнява на количеството излязла пречистена вода. Технология BioCleaner , която е революционно постижение на чешките учени от фирма Envi-pur е така разработена и усъвършенствана, че не се натрупва активна утайка. При пречиствателни станции BioCleaner профилактиката се състои само в подмяна на водата веднъж на 4 години, като тя се изпомпва с най-обикновена помпа . Изпомпване на утайки няма.
Чешките аеробни пречиствателни станции технология BioCleaner се доставят в България от фирма Ейч Джи Енд Сонс, която е официален представител и вносител за цялата страната.
За повече информация и връзка с фирма HG & Sons:
Phone: 0886772566
Website: http://hg-sons.com/

Views: 459