Неслихан връщам човека без когото не можете 100% гаранция и качествена работа

Неслихан връщам човека без когото не можете 100% гаранция и качествена работа

Price
Negotiable
20.02.24
city of Sofia

Неслихан номер 1 събира разделени подсилва любовта 100% реална и качествена работа с точен резултат

/За цялата страна/ и ЧУЖБИНА

Ходжа Неслихан събира разделени

Изчиства негативни енергии, външни намеси.

Отстранява съперници държи ги далеч от връзката на двама влюбени, или роднини които пречат на влюбени.

Изгражда силни и трайни защити срещу раздяла, срещу магии АКО НАИСТИНА СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ИСТИНСКА ПОМОЩ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ТУК СЪМ.


Гарантирам завръщането на съпруга завинаги, като практикувам напълно успешно със 100% резултат до броени дни - бяла магия за любов. Известна с дарбата си в цяла Европa Прави Най-Силните Бели Магически ритуали. Ритуали, специално подбрани и разработени от мен, които ползвам само аз, за събиране н разделени двойки и семейства до дни, Отстранявам, любовник/ца, ! Правя бяла магия за любов, Привличам, любимия и желан човек! Връщам, стара любов! Предлагам отстраняване на магия, чуждо влияние, уроки, родови проклятия, Открие ли тъмната страна на енергията, изготвя защитни муски. В тях закодира древни магически заклинания и молитви със познанията на Корана и Нейните свещени текстове.. ПРАВЯ НАЙ СИЛНИТЕ ЛЮБОВНИ МАГИИ С БЪРЗИ И СИГУРНИ РЕЗУЛТАТИ.


Точно и прецизно.


Отстранявам съперници в любовта и връщам стара любов и любим човек.


Изчиствам негативната енергия и насочвам позитивна чрез ритуали.


Отключвам късмета за успех в бизнеса, брака и семейството.


За да напътства човека по неговия жизнен път. Възможностите ви се изчерпиха?... Искате да имате любовта. Му/Й. Обичате Някого а Той или Тя, не ви забелязва?.. партньор, ви Изневерява?.. Ако търсите истината, ако имате нужда от помощ позвъни и се увери. Бързи и Сигурни Резултати! ПРАВИ ТОВА КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ.. както в чужбина сега и тук.

МОЖЕ ДА МЕ ПОТЪРСИТЕ В ВАЙБЪР ИЛИ ВАЦАП НА посочения телефон ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.


Здравейте, името ми е Виолета Игнатова от гр. Самоков


Бях без изход, в тъмен Тунел имах дълга сериозна връзка с мъж който ме обичаше всичко беше нормално правихме планове за Сватба, дете... Но така и не се случи мечтата ми не се сбъдна защото се появи 3ти човек, този 3ти човек уби всичко в мен почерня ми живота не знаех какво да правя светът беше свършил за мен, бях като мъртвец близките ми ме водиха къде ли не то не било на врачки, на ходжи така не успяха да ми помогнат за да си върна Любимия позвъних на няколко обяви в Интернет пространството но уви ГРЕДА. Без резултат! Случайно видях обявата на госпожа НЕСЛИХАН тя излезе точен и коректен човек тя е родена да помага не се подвеждайте единствена тя откри каква е причината за раздялата ми и ми помогна да си върна Мъжа на сърцето си в момента съм бременна в 5 тия месец с момченце преродих се отново не мога да ви опиша колко съм щастлива благодарение с помоща на НЕСЛИХАН работила съм с ходжи и магове но явно не са били точните както казват всяко зло за добро може да съм пръснала доста пари докато открия истинският човек но било е за добро след всяко зло идва добро! А ТЯ е моето добро по звъннете и няма да съжалите сами ще се обедите в нейните умения.


Маргарита от Гърция /Патра

За ХОДЖА НЕСЛИХАН мога да кажа, че тя е един изключителен ДОБЪР ЧОВЕК без нейната намеса нямаше да се справя приема чуждата болка като нейна и не предава клиента си колкото и да е трудно състоянието му тя се бори до последно с него Имах семейство скромно и щастливо не живеехме милионерската но и не се лишавахме сбъдвахме мечтите си всичко вървеше нормално докато един ден стана Ад и кошмар започнахме финансово да фалираме, започнаха проблемите у дома заради немотията започнаха проблемите да влияят върху здравословното ни състояние и така лека полека се разпадаше рухваше семейството открих странни неща в дома ни черен пипер косми нокти беше ужасно ходихме на врачки с лични срещи звънях работих по телефона но нямаше резултат докато не ме свърза позната с НЕСЛИХАН тя се справи със всичко тя е родена затова ако и вие като мене страдате и не намирате изход обадете и се няма да сгрешите и да сте разочаровани от други ще съжалите че не сте я открили по рано.

ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА АМИН!


Сияна от София на 26гд

Искам да изкажа големи благодарности на тази свята женица и да отворя очите на много хора които са били излъгани като мен и то точно от този сайт!

Тя е ИСТИНСКА бях на ръба от болка и страдания по моя любим раздадох се до сушка за него изцедиха ме като лимон и нали знаете човек като има надежда и една малка искрица опитах се да се постегна и да се взема в ръце случайно когато се върнах безпомощна в този сайт и разглеждах нещо ми посочи да се обадя на тази жена тя е истинска не подминавайте позвънете и сами ще видите


Мария гр. Варна

Здравейте искам да благодаря на ходжа Неслихан тя е това което търсите приема чуждите проблеми за свои бях съсипана не знаех към кого да се обърна благодарение на нея съм с мъжът когото обичам бяхме разделени с външна намеса само с един ритуал моята любов ме потърси Господ здраве да и дава и да помага на още много хора


Марияна. Гр Велико Търново


Здравейте приятели Аз също използвах услугите на Неслихан много съм доволна не искам да влизам в подробности но тази жена наистина разбира от работата си проблемът ми е доста личен доверих и се и до няколко дни всичко се промени аз ползвах и услугите на други но нямах никакъв резултат бях излъгана но както и да е казах си за последно ще пробвам още като започнахме в мен дойде надежда и си казах тази жена ще успее доверих и се и след няколко дена всичко си дойде на мястото не се колебайте това е човекът който наистина ще ви помогне.


Елена Бургас.


Здравейте проблемът ми е доста личен и държа на дискретността но искам да споделя за ходжа Неслихан тази жена наистина разбира от работата си както и казах проблемът ми е доста личен и исках само да споделя че този човек е истински невероятен мил и най вече разбира си от работата Недай се Боже да не ми се налага но ако някой ден се наложи бих избрала НЕЯ.


Виолета Ямбол

Аз също съм много доволна от Неслихан, имах доста проблеми бях много объркана не знаех как да постъпя свързах се със нея и след известно време нещата лека по лека почнаха да се нареждат Любимият ми човек е до мен семействата ни се успокоиха те не бяха съгласни със нашата връзка но вече всичко е наред Много Благодаря Ходжа Неслихан тя е истинска.







Views: 58