Универсален течен протектор за телефон и таблет (нано технология

Price
11.90 lv
24.12.17
city of Varna
Listing by
Business
Listing Type
sell

Универсалният течен протектор представлява нано технология, предпазваща дисплея на вашето устройство от надрасквания, като изгражда тънък, невидим слой върху екрана на устройството.

Поръчайте от сайта ни: https://screenprotectors.store/product/universalen-techen-protektor-za-displei/ или ни се обадете.

Универсалният течен протектор защитава от разляти течности, мръсотия, топлина, UV радиация и най-важното – от надраскване и износване на дисплея.

Течните протектори се препоръчват за всеки, който желае да запази телефона си предимно от надраскване и не желае да поставя друг вид протектор или да удебелява телефона си излишно. Подходящи са и в случай, че няма друга алтернатива (като стъклен протектор), тъй като течният нано протектор е много по-издръжлив от стандартните протектори.

Подходящ е както за телефони, така и за таблети (с изключение на Sony Xperia). Не е токсичен и по-никакъв начин не вреди на дисплея, върху който го поставяте. Не предизвиква забавяне или затруднения при допир с дисплея на вашия смартфон или таблет. Чувствителноста остава същата, както без никаква защита.

Когато бъде нанесен, образува силиконов слой 500 пъти по-тънък от човешки косъм. Този слой затвърдява дисплея и го прави много по-устойчив на надраскване. Нанася се изключително лесно и няма опасност от образуване на мехурчета (балончета), както при обикновените или стъклени (темперирани) протектори.

Съдържанието му е изцяло от силиконов диоксид, който се извлича от пясък и кварц. Не съдържа никакви лепила или залепващи съставки.



Необходимо количество за различните размери екрани:

Една бутилка течен протектор е достатъчна да защити дисплей с размер под 6″ (инча). За дисплей между 6″ и 10″ (инча) – използвайте 2 бутилки течен нано протектор. Необходими са 3 бутилки за дисплей с размер над 10″ (инча).


Начин на нанасяне:

1. Почистете екрана с първия комплект кърпички (влажна и суха)
2. Нанесете 1/3 от течността равномерно по екрана и изчакайте 5 минути да изсъхне (не го мокрете с вода и не го докосвайте с пръст през това време)
3. Повторете стъпка 2) с още 1/3 от течността и изчакайте 10 минути да изсъхне
4. Нанесете останалата 1/3 от течността върху дисплея и изчакайте 45 минути да изсъхне
5. Почистете дисплея със суха кърпа и след това можете да използвате устройството


Комплектът включва:

1 бр. течен протектор
2 бр. влажна почистваща кърпичка
2 бр. суха почистваща кърпичка

Поръчайте от сайта ни: https://screenprotectors.store/product/universalen-techen-protektor-za-displei/ или ни се обадете.

Views: 720