Тристаен апартамент с таванско и паркомясто в Сухата река, София

Price
€185000
13.03.24
city of Sofia
Apartment Type
Quadrature
116 m2
Floor
2
Construction Type
Listing by
Private
Listing Type
sell

Предлагаме за продажба тристаен апартамент ново строителство с таванско помещение и паркомясто в Сухата Река. Жилището се намира на втори етаж в новопостроена малка сграда, разположена в тиха улица.

Имотът се състои от:

- Тристаен апартамент с застроена площ 89, 31 кв.м., състоящ се от входно антре, коридор, дневен тракт с трапезария и кухненски бокс (20, 98 кв.м.), две спални (по 15 кв.м.), баня с тоалетна, отделна тоалетна с перално помещение и балкон;

- Таванско помещение с площ - 6, 33 кв.м.;

- Идеални части от общите части на сградата - 20, 17 кв.м.

Обща площ на жилището - 115, 81 кв.м.

Апартаментът се продава заедно с идеални части от парцела, върху който е построена сградата и прилежащо паркомясто с площ 12, 5 кв.м. на цена 22, 000€.

Обща цена на имота: 212, 000€

Жилището се предлага в степен на завършеност по БДС “на тапа” - шпакловка и замазка, монтирана блиндирана входна врата. Сградата е с асансьор.

Малкият брой на жилища в сградата е гаранция за спокойна среда!

Районът е тих и спокоен, с предимно нискоетажно строителство. Бърз достъп до бул. “ Ботевградско шосе” и центъра на столицата. На 5 минути от автобусни, трамвайни и тролейбусни спирки. В непосредствена близост детска градина и училище.

АКТ 16 се очаква до края на м. Март 2024 г.

Работим в съответствие с изискванията на БДС EN 15733:2010 (посреднически услуги с недвижими имоти). При оглед на имота е необходимо идентифициране и задължително се подписва протокол за оглед, в който се вписват лични данни (ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР / ЕГН).


Ако Вие имате недвижим имот, който искате да продадете бързо и на най-добра цена, то ние можем да Ви помогнем с това.

Views: 46