Chasti-skuter-atv.com НОВИ АТVта49-80сс, 110-125cc, 150cc, 200cc, 250 и 300сс и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ за ТЯ

Price
500 lv
yesterday in 16:21
city of Sofia
Make
ATV
Model
125
Year
2021
Fuel
Transmission
Category
Mileage
1 km
Volume
300 cc
Color
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new

Този текст принадлежи единствено на екипа на www.CHASTI-SKUTER-ATV.COM и знаем, че ще бъде откраднат от онези които от години ви мамят и лъжат с обяви, които не се проверяват от закона, представящи се с различни фалшиви профили като ATV-SOFIA, OFFROAD QUADS, Offroad quad atv , Offrpad quad atv, Atv offroadbg, MOTO.CARS.BG , Цветомир Паламидов, Ивана Кацарска, sladura21 и куп фантасмагории на един измамник от Дупница и Студентски град ! Вайбър 0887600380 за коректен съвет и въпроси свързани с нелоялните търговци, които ви продават китайски АТВта 110сс и 125сс с ИЗТРИТА Кубатура, фалшива фактура и измислен договор, неграмотно написани и без никаква счетоводна стойност!

www. CHASTI-SKUTER-ATV. COM или Тел. /Вайбър 0887600380-За коректен съвет и въпроси ! ТЕЛЕФОНЪТ/Вайбър 0887600380 е част от електронен магазин свързан с НАП и НЕ Е ИМПУЛСЕН ! Това е груба лъжа на ненормална конкуренция, за да не се доберете до основния ВНОСИТЕЛ с РЕАЛЕН И ВИДИМ АСОРТИМЕНТ както на АТВта и Кросови мотори така и на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и ГУМИ за тях!

Попитайте го защо няма законен онлайн магазин като нас www.CHASTI-SKUTER-ATV.COM с ЯСНИ данни за контакти , проверен от НАП и др.. Отидете на място при тоя в подземния гараж, където ще видите същите АТВта с хоризонтален ОРЕБРЕН цилиндър 110-125сс и как с безобразие ви лъжи, че неговите са други АТВта и са 250 и 300сс., "рейсингови" и още куп глупости...Разбира се, че не съществуват 250сс и 300сс с хоризонтален ОРЕБРЕН цилиндър, но той не притежава законен онлайн магазин и затова ви лъжи и мами от много години с всички технически данни на всеки модел с ОБЯВИ ИЗВЪН ЗАКОНА и даже си направи НЕЗАКОНЕН ОНЛАЙН МАГАЗИН без адрес и име на фирмата в КОНТАККТИ и без ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ към 3те модела 110-125сс, които ви ги продава за 150-200-300сс според големината на рамките!

Които иска да не бъде излъган и измамен има варианти или да се разкарате по всички тези шоуруми на всички търговци с обяви или да търсите информация по законни онлайн магазини! Но ЗАББЕЛЕЖЕТЕ, само търговците, които притежават законен онлайн магазин с написани цени под всяка снимка и с законни технически данни към всеки модел са под лупата на закона! Всички, които не притежават ОНЛАЙН МАГАЗИН с ЯСНИ обявени контакти, а само сбор от ОБЯВИ, които НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ от ЗАКОНА са ИЗМАМНИЦИ, които продават 110-125сс с ИЗТРИТА КУБАТУРА с цел по големи печалби. И разбира се, че не предлагат никаква ГАРАНЦИЯ и нямат никакви резервни части за тях. Те имат само агресивна реклама по различни портали за реклама където всеки може да пуска обяви и да пише каквото си иска, защото ОБЯВИТЕ не се проверяват от закона! Ние разполагаме с факти спрямо този. Заповядайте на шоурума ни в Кубратово, които се намира на 8 км. От Сточна гара -София или на 8 км от карето на Джамбо и Гуми Диана на влизане в София и преди Илиенци!


Views: 7352