Смукателен PVC маркуч за каналопочистване APOLLO SUPERFLEX, city of Varna

Смукателен PVC маркуч за каналопочистване APOLLO SUPERFLEX

Price
39.64 lv
20.03.23
city of Varna
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Налични размери:

φ76 - 39, 64лв.

φ102 - 56, 07лв.

Приложение: за засмукване и транспорт на течности като отпадни води, химикали, абразивни флуиди и частици и други течности в селското стопанство, индустрията, строителството, каналопочистване. Особено подходящ за оборудване на цистерни, благодарение на своите физико-механични характеристики.

Режим на работа: смукателно-нагнетателен

Конструкция: Черен PVC/NBR маркуч, подсилен с твърда сива удароустойчива PVC спирала. Маркучът запазва гъвкавостта си при екстремно ниски температури, а профилът от леко издадена спирала, улеснява влаченето по земята и гарантира лесно и сигурно свързване.

Подсилване: удароустойчива PVC спирала

Работна температура: -40°C/+50°C

За повече информация може да посетите сайта ни markuchite .com.

Маркучите са налични на склад на различни дължини. За запитвания и персонални оферти, моля свържете се с нас.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Варна и гр.Велико Търново се намират и нашите ателиета за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.

Views: 74