Редова къща за продажба кв. ”Младежки хълм”

Price
299700 lv
08.02.24
city of Haskovo
House Type
Construction Type
Area
230 m2
Listing by
Business
Listing Type
sell

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба КЪЩА/ВИЛА разположена в комплекс от редови къщи в престижния и предпочитан за живеене южен квартал на Хасково - ”Младежки хълм”.

Предлагаме ви къща успешно съчетаваща градски имот и живот сред красива природа, чист въздух и спокойствие с дворно място и гараж. Имотът е част от затворен комплекс с редови къщи, разположен на удобна и предпочитана за живеене локация, като умело съчетава характеристиките на градската къща и хармоничния начин на живот сред природа, чист въздух и спокойствие.

Къща 1 е редовата къща, ситуирана в югозападната част на имота. Къщата е проектирана с южен двор, 2 надземни жилищни етажа с гараж за паркиране на 1 автомобил и възможност за паркиране на два автомобила в дворното пространство.

РЗП - 230, 55 м2

Изложение Юг/Запад/Север

Разпределение:

- Първо ниво - кота +0, 00 м. - гараж с топла връзка, слънчева и просторна дневна ( 50 м2) и кухненски кът с излаз към веранда. Всекидневната е пространство с отворен план с двойна височина с голям прозорец, който гледа към градината, позволявайки на пейзажа да влезе в къщата, малка тоалетна, килер.

- Второ ниво -3 спални, една от които е основна спалня с излаз към тераса - със собствен санитарен възел и гардеробна, и две допълнителни спални, които ползват общ санитарен възел. Всички спални са с френски отваряеми прозорци, които придават на стаите френски шик.

Предимства на имота:

• Впечатляваща модерна архитектура.

• Красиви панорамни гледки към града и планината.

• Просторна трапезария с веранда и дворно пространство.

• Функционални разпределения.

• Гараж и 2 външни паркоместа.

• Предпочитана локация до ул. Панорама.

• Бърз достъп до центъра на града.

• Стратегическа локация

Квартал ”Младежки хълм” Ви предоставя чудесни възможности за живот в екологично чиста околна среда, осигурявайки тиха жилищна атмосфера. Районът е забележителен, с богата растителност, разположен изцяло в природна среда, предлагащ отлични условия за уединение и спокойствие в домашни условия. Комуникацията с всички части на града се извършва лесно и удобно. Изберете луксозен нов дом в комплекс от къщи от затворен тип. Всички имоти в комплекса са изградени в подчертан стилов индивидуализъм и разпознаваемост и са с безкомпромисно качество на изпълнение. Къщите са проектирани и ще бъдат изградени в съответствие с изискванията на съвременното строителство - с монолитна железобетонна конструкция, електрическа и водопроводна инсталации, модерни хидро и топлоизолации, блиндирани входни врати. За прозорците е предвидена петкамерна PVC система със стъклопакет, а стените са изградени с тухли WIENERBERGER. Комплексът се състои от 6 къщи. Къщите са на две нива и се отличават с просторни помещения и много светлина.

Имотите се предлагат в степен на завършеност по БДС, на шпакловка и замазка.

Отговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, управление и кредитиране! НЕ ОТЛАГАЙТЕ ПОКУПКАТА НА НОВИЯТ СИ ДОМ! НАПРАВЕТЕ ГО ОЩЕ СЕГА!! ЗАПАЗЕТЕ ИМОТА СРЕЩУ 1000 лв.!!! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!!!

Views: 45