Професионален курс „Козметика” Кърджали

Price
Negotiable
Listing by
Business

Курсовете са индивидуални / самостоятелни.

Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Завършват с издаване на международно признат държавен документ на МОН – Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност на немски или английски език.

Курсът по Козметика се води от високо квалифицирани преподаватели със значителен професионален опит като козметици с педагогическа правоспособност. Салонът за обучение по Козметика и провеждане на часовете по практика е оборудван според Европейските стандарти за обучение на професионални козметици

Учебен план програма на курс по "Козметика":

1. Въведение в козметиката

2. Принцип на основните козметични процедури.

3. Козметични недостатъци на кожата. Акне, розацея, витилиго, лунички, петна и др. Терапия за успешно отстраняване на козметични недостатъци по кожата на лице, шия, деколте.

4. Диагностика на кожата; Хигиена на кожата, видове кожа и козметични грижи.

5. Епилация, топла и студена кола маска, предимства и недостатъци, препоръки и последваща грижа, материалознание.

6. Апаратно третиране

7. Терапии за лице, шия и деколте - почистване на лицето, видове ексфолиране и козметични продукти на българския пазар за професионална употреба, подмладяваща грижа за кожата, антиейджинг, видове процедури за изглаждане на бръчки според типа кожа, избелващи терапии - третиране на пигментни петна, лунички, белези. Топлинни процедури - парафинови маски, видове, препоръки за прилагане, честота на приложение.

8. Здравословни и безопасни условия на труд. Хигиенни изисквания за работа в козметичния салон.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение

Тел.: 0878783993, e-mail: a***@abv.bg, https://koventina-bg.com/


Views: 91