Оторизиран сервиз за ремонт на автоматични перални и ел. бойлери - Пловдив

Оторизиран сервиз за ремонт на автоматични перални и ел. бойлери - Пловдив

Price
40 lv
24.03.24
city of Plovdiv
Warranty
Listing by
Private
Listing Type
sell

Повече от 35 години стаж. Качествени ремонти, бърза реакция и коректност при отстраняване на проблемите. За ремонта на всеки домашен електроуред - пералня, бойлер, готварска, микровълнова печка, фурна за вграждане, съдомиялна, сушилня, радиатор-маслен и електричен, Вие получавате гаранция и бивате обслужвани на място. Ако повредата налага електроуреда да бъде тестван и ремонтиран в сервизната база, с това се занимаваме НИЕ. Вземаме уреда от вашият адрес и ВИ го връщаме ремонтиран и с гаранция.Сервиз 'Астрит' е водещ сервиз в ремонта на битови електроуреди, а също така и надежден партньор за клиенти от гр.Пловдив и областта. Разполагаме със собствен транспорт за ремонт и доставки на стоки до нашите клиенти. През годините успяхме да изградим репутация на компетентен и отговорен сервиз, имидж, който ни направи един от най-квалифицираните техници и доставчици на оригинални резервни части на водещите брандове за електрически уреди в Пловдив и региона. НАШИТЕ ПРИОРИТЕТИ

- КЛИЕНТИТЕ

Нашият бизнес се базира на изграждане и поддържане на дългосрочни и коректни отношения с клиентите ни.

- КАЧЕСТВО

Ние предлагаме ел услуги от най-високо качество. Стремим се непрекъснато да повишаваме удовлетвореността на клиентите ни от нашите услуги.

- НАШИЯТ ЕКИП - Професионалисти! Ние сме професионални и отговорни електротехници и предлагаме качествени ел. услуги във всеки квартал на Пловдив и областта. Ще се отзовем незабавно на посочения адрес. Ние сме винаги коректни към клиента и неговите изисквания. Работим както с частни лица, така и с клиенти от бизнеса. Използваме качествени материали и притежаваме собствена техника. Ако спешно Ви е нужен опитен електротехник, потърсете ни!

Views: 198