КЪЩА в новостроящ се комплекс от редови къщи в кв. ”Младежки хълм”

Price
€268100
21.02.24
city of Haskovo
House Type
Construction Type
Area
223 m2
Listing by
Business
Listing Type
sell

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба КЪЩА/ВИЛА разположена в комплекс от редови къщи в престижния и предпочитан за живеене южен квартал на Хасково – ”Младежки хълм”.

Предлагаме ви къща успешно съчетаваща градски имот и живот сред красива природа, чист въздух и спокойствие с дворно място и гараж. Имотът е част от затворен комплекс с редови къщи, разположен на удобна и предпочитана за живеене локация, като умело съчетава характеристиките на градската къща и хармоничния начин на живот сред природа, чист въздух и спокойствие.

Къща 3 е проектирана с 2 надземни жилищни етажа.

РЗП – 223, 42 м2

Изложение Юг/Север

Разпределение:

- Първо ниво – кота +0, 00 м. – гараж с топла връзка, слънчева и просторна дневна ( 50 м2) и кухненски кът с излаз към веранда. Всекидневната е пространство с отворен план с двойна височина с голям прозорец, който гледа към градината, позволявайки на пейзажа да влезе в къщата, малка тоалетна, килер.

- Второ ниво -3 спални, една от които е основна спалня с излаз към тераса – със собствен санитарен възел и гардеробна, и две допълнителни спални, които ползват общ санитарен възел. Всички спални са с френски отваряеми прозорци, които придават на стаите френски шик.

Предимства на имота:

• Впечатляваща модерна архитектура.

• Красиви панорамни гледки към града и планината.

• Просторна трапезария с веранда и дворно пространство.

• Функционални разпределения.

• Гараж и 2 външни паркоместа.

• Предпочитана локация до ул. Панорама.

• Бърз достъп до центъра на града.

• Стратегическа локация

Квартал ”Младежки хълм” Ви предоставя чудесни възможности за живот в екологично чиста околна среда, осигурявайки тиха жилищна атмосфера. Районът е забележителен, с богата растителност, разположен изцяло в природна среда, предлагащ отлични условия за уединение и спокойствие в домашни условия. Комуникацията с всички части на града се извършва лесно и удобно. Изберете луксозен нов дом в комплекс от къщи от затворен тип. Всички имоти в комплекса са изградени в подчертан стилов индивидуализъм и разпознаваемост и са с безкомпромисно качество на изпълнение. Къщите са проектирани и ще бъдат изградени в съответствие с изискванията на съвременното строителство – с монолитна железобетонна конструкция, електрическа и водопроводна инсталации, модерни хидро и топлоизолации, блиндирани входни врати. За прозорците е предвидена петкамерна PVC система със стъклопакет, а стените са изградени с тухли WIENERBERGER. Комплексът се състои от 6 къщи. Къщите са на две нива и се отличават с просторни помещения и много светлина.

Имотите се предлагат в степен на завършеност по БДС, на шпакловка и замазка.

Отговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, управление и кредитиране! НЕ ОТЛАГАЙТЕ ПОКУПКАТА НА НОВИЯТ СИ ДОМ! НАПРАВЕТЕ ГО ОЩЕ СЕГА!! ЗАПАЗЕТЕ ИМОТА СРЕЩУ 1000 лв.!!! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!!!


Views: 36