Курс по Английски език Beginners, English - city of Varna | Language Courses

Курс по Английски език

Price
240 lv
12.08.21
city of Varna
Level
Language
Listing by
Business

Учебният материал в предлаганите курсове по Английски език включва текстове за четене, слушане и коментиране, които са интересни за курсистите и те с желание участват в дискусиите. Преминава се през ежедневни теми, като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Вариантът курсове английски език – общ модул е разпределен по нива съобразно Общо – европейската езикова рамка.

Обучението представлява упражнения по четирите основни умения при усвояване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Всяко ниво стартира със спецификата на произношението и граматиката, като цели разширяване на активния речников запас.

Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение както на възрастни, така и на деца и ученици, от абсолютно начинаещи до сертификатни нива. Организираме курсове по Общ Английски, Бизнес английски, Английски в хотелиерството и ресторантьорството, Технически английски, Подготовка за IELTS, TOEFL.

Всички курсове се провеждат в три възможни форми групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс. Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони.

Views: 212