Курс „Козметика” в Кърджали

Price
Negotiable
Listing by
Business

Курсовете са индивидуални / самостоятелни.

Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Завършват с издаване на международно признат държавен документ на МОН – Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ на немски или английски език.

Курсът по Козметика се води от високо квалифицирани преподаватели със значителен професионален опит като козметици с педагогическа правоспособност. Салонът за обучение по Козметика и провеждане на часовете по практика е оборудван според Европейските стандарти за обучение на професионални козметици

Учебен план програма на курс по "Козметика":

1. Въведение в козметиката

2. Принцип на основните козметични процедури.

3. Козметични недостатъци на кожата. Акне, розацея, витилиго, лунички, петна и др. Терапия за успешно отстраняване на козметични недостатъци по кожата на лице, шия, деколте.

4. Диагностика на кожата; Хигиена на кожата, видове кожа и козметични грижи.

5. Епилация, топла и студена кола маска, предимства и недостатъци, препоръки и последваща грижа, материалознание.

6. Апаратно третиране

7. Терапии за лице, шия и деколте - почистване на лицето, видове ексфолиране и козметични продукти на българския пазар за професионална употреба, подмладяваща грижа за кожата, антиейджинг, видове процедури за изглаждане на бръчки според типа кожа, избелващи терапии - третиране на пигментни петна, лунички, белези. Топлинни процедури - парафинови маски, видове, препоръки за прилагане, честота на приложение.

8. Здравословни и безопасни условия на труд. Хигиенни изисквания за работа в козметичния салон.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307


Views: 64